Työpajat

PUUPAJA

Puupajalla pääset tutustumaan erilaisiin puu- ja pintakäsittelyyn liittyviin työtehtäviin. Pajalla tehdään tuotteita puusta, kuten istutuslaatikoita ja pihakalusteita, linnunpönttöjä ja hyönteishotelleja sekä erilaisia sisustustuotteita.  Puupajan tehtäviin kuuluu myös kalusteiden kunnostaminen ja pintakäsittely.

 

KÄDENTAITOPAJA

Kädentaitopajalla voit kehittää kädentaitojasi, luovaa ajattelua ja kekseliäisyyttä. Kädentaitopajalla opitaan kierrätysmateriaalien uusiokäyttöä ja tuunausta sekä valmistamaan uusia tuotteita. Taide, luovuus, eettisyys sekä ekologisuus ovat pajan keskeisiä teemoja.

 

KIINTEISTÖ- JA KORJAUSRAKENTAMISEN PAJA

Kiinteistö- ja korjausrakentamisen pajalla voit tutustua ulkoalueiden hoitoon ja puhtaanapitoon sekä pienimuotoisiin korjausrakentamisen tehtäviin. Ulkoalueiden hoidossa käytetään perinteisiä työvälineitä, kuten siima- ja ruohonleikkuria sekä talvisin lumen auraukseen ja puhtaanpitoon liittyviä työvälineitä. Korjausrakentamisessa tutuiksi tulevat lamppujen ja loisteputkien vaihdot, ovien lukitusten korjaukset, WC- kalusteiden huollot sekä erilaiset seinämateriaaleihin tehtävät kiinnitykset.