Työpajat

PUUPAJA

Puupajalla pääset tutustumaan erilaisiin puu- ja pintakäsittelyyn liittyviin työtehtäviin. Pajalla tehdään tuotteita puusta, kuten istutuslaatikoita ja pihakalusteita, linnunpönttöjä ja hyönteishotelleja sekä erilaisia sisustustuotteita.  Puupajan tehtäviin kuuluu myös kalusteiden kunnostaminen ja pintakäsittely.

 

KÄDENTAITOPAJA

Kädentaitopajalla voit kehittää kädentaitojasi, luovaa ajattelua ja kekseliäisyyttä. Kädentaitopajalla opitaan kierrätysmateriaalien uusiokäyttöä ja tuunausta sekä valmistamaan uusia tuotteita. Taide, luovuus, eettisyys sekä ekologisuus ovat pajan keskeisiä teemoja.

 

KIINTEISTÖPAJA

Kiinteistöpajalla voit tutustua ulkoalueiden hoitoon ja puhtaanapitoon sekä pieniin korjaustöihin. Ulkoalueiden hoidossa käytetään perinteisiä työvälineitä, kuten siima- ja ruohonleikkuria sekä talvisin lumen auraukseen ja puhtaanpitoon liittyviä työvälineitä. Tutuiksi tulevat myös lamppujen ja loisteputkien vaihdot, ovien lukitusten korjaukset ja ikkunoiden kunnostukset, WC- kalusteiden huollot sekä erilaiset seinämateriaaleihin tehtävät kiinnitykset ja maalaukset.

 

KAHVILAPAJA

Syksyn 2019 aikana alkaa kahvilapaja. Kahvilapajalla pääset leipomaan kahvilatuotteita ja opettelemaan kahvilassa taoahtuvaa myyntityötä.