Työpajatoiminta

Työpajatoiminta on tarkoitettu 17-29 -vuotiaille, jotka ovat työn ja koulutuksen ulkopuolella. Työpaja tarjoaa noin 15 henkilön yhteisön, jossa monipuolisten työtehtävien ja siihen liittyvän valmennuksen avulla pyritään parantamaan arjenhallintataitoja ja valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työhön. Työpajatoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Ennen työpajajakson alkua tehdään työkokeilusopimus, joka edellyttää TE-toimiston asiakkuutta. Ota yhteys TE-toimistoosi varmistaaksesi mahdollisuutesi työkokeiluun.

Työpajojamme ovat puutyöpaja, kädentaitopaja, korjausrakentaminen ja kiinteistönhuolto. Järjestämme myös tuettuja työkokeiluja työpaikoilla; autamme työkokeilupaikan hakemisessa ja saat tarvitsemaasi tukea koko työkokeilun ajan. Aiempaa osaamista tai kokemusta tehtävistä ei tarvita.

Työtehtäviä on mahdollisuus opinnollistaa, jolloin omasta osaamisestaan ja kokemuksestaan saa valtakunnallisesti hyväksyttäviä osaamispisteitä ja osaamistodistuksen. Työkokeilujakson päätyttyä saa työkokeilutodistuksen sekä portfolion tehdyistä töistä.

Työkokeilu tapahtuu arkisin klo 9.00–14.00 ja on sovittavissa 3-5 päivälle viikossa. Työkokeilujakso suunnitellaan yksilöllisesti huomioiden pajalaisen vahvuudet, tavoitteet ja elämäntilanne. Työkokeilujakso voi kestää 1-6 kuukautta.

Työpajan ohjaajilta saa lisää tietoa työpajatoiminnasta sekä vapaista paikoista.

Työpajaesitteen voi ladata tästä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Hanna, puutyö ja kädentaidot, 044 709 7707, hanna.pryl@sdo.fi

Päivi, kiinteistöhuolto, 044 709 7719, ext-paivi.sulinko@sdo.fi

Karim, korjausrakentaminen, 044 709 7708, abdelkrim.belghiti@sdo.fi

Mari, tuettu työkokeilu työpaikalla, 044 709 7726, mari.brown@sdo.fi

 

Asiakas- ja tilaustyöt:

Teemme myös asiakas- ja tilaustöitä. Ota yhteyttä yllä mainittuihin henkilöihin tilaustyöstä riippuen.

 

Suomen Diakoniaopisto
Sovinnon kampus
Pulttitie 9-11, 00880 Helsinki

Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa

Kuvahaun tulos haulle aluehallintovirasto

Tällä lomakkeella voit olla yhteydessä SDO:n Sovinnon toimintakeskukseen