Toimintakeskus Sovinto

Oletko työn ja koulutuksen ulkopuolella? Meillä Sovinnossa on monipuolista toimintaa ja yksilöllistä tukea matalalla mukaan pääsemisen periaatteella. Toimintakeskus Sovinto sijaitsee Helsingissä, Mäkelänkatu 56 B, 2.krs.

Tavoitteemme

Tarkoituksenamme on kohdata ja tarjota mahdollisuuksia jokaiselle tilanteen mukaan. Tavoitteena on sosiaalinen vahvistuminen, työelämätaitojen kartuttaminen ja tulevaisuuden suunnitelmien selkeytyminen.

Pyrimme lisäksi vaikuttamaan päätöksentekoon ja yleiseen mielipiteeseen tärkeäksi katsomissamme yhteiskunnallisissa ja paikallisissa asioissa – toimimme elämässään vaikeuksia kohdanneiden yhteiskunnallisen aseman vahvistamiseksi. Vastaamme esimerkiksi omalta osaltaan nuorisotakuun toteutumisesta etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajatoiminnan järjestäjänä.

Tarjoamme

Avoimissa ryhmissämme voit tutustua uusiin ihmisiin ja kokeilla erilaisia harrastuksia tai opetella uusia taitoja, kuten suomenkieltä. Sinulla on mahdollisuus myös yksilöllisempään tukeen elämäntilanteesi selvittelyyn tai tulevaisuuden suunnitelmiin. Työpajoillamme voit tutustua eri alojen työtehtäviin ja selkeyttää tulevaisuuden suunnitelmiasi kohti koulutusta tai työelämää.

Yhteydenotot

Voit jättää yhteydenottopyynnön alhaalla olevan lomakkeen kautta, niin työntekijämme ottaa sinuun yhteyttä. (Huomioithan, että SDO:n koulutusasioissa ota yhteyttä info@sdo.fi) Voit seurata meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä sekä Kohtaamisia Sovinnolla -blogiamme, jossa käsittelemme asiakkaitamme koskettavia, ajankohtaisia teemoja sosiaalisesta ja kansalaistoiminnan näkökulmasta.

Tällä lomakkeella voit olla yhteydessä Sovinnon toimintakeskukseen

Jätä palaute tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä!

Alla lisätietoa Sovinnon toiminnoista: