Toimintakeskus

Oletko työn ja koulutuksen ulkopuolella? Meillä Sovinnon kampuksen Toimintakeskuksessa on monipuolista toimintaa ja yksilöllistä tukea matalalla mukaan pääsemisen periaatteella. Toimintakeskuksen tarkoituksena on kohdata ja tarjota mahdollisuuksia jokaiselle tilanteen mukaan. Tavoitteena on sosiaalinen vahvistuminen, työelämätaitojen kartuttaminen ja tulevaisuuden suunnitelmien selkeytyminen.

Toimintakeskus pyrkii lisäksi vaikuttamaan päätöksentekoon ja yleiseen mielipiteeseen tärkeäksi katsomissaan yhteiskunnallisissa ja paikallisissa asioissa – toimimme elämässään vaikeuksia kohdanneiden yhteiskunnallisen aseman vahvistamiseksi. Toimintakeskus vastaa esimerkiksi omalta osaltaan nuorisotakuun toteutumisesta työpajatoiminnan järjestäjänä.

Avoimissa ryhmissämme voit tutustua uusiin ihmisiin ja kokeilla erilaisia harrastuksia tai opetella uusia taitoja, kuten suomenkieltä. Sinulla on mahdollisuus myös yksilöllisempään tukeen elämäntilanteesi selvittelyyn tai tulevaisuuden suunnitelmiin. Työpajoillamme voit tutustua eri alojen työtehtäviin ja selkeyttää tulevaisuuden suunnitelmiasi kohti koulutusta tai työelämää.

Lue lisää eri vaihtoehdoistamme: