Toimintakeskus

Oletko työn ja koulutuksen ulkopuolella? Meillä Sovinnon  Toimintakeskuksessa on monipuolista toimintaa ja yksilöllistä tukea matalalla mukaan pääsemisen periaatteella. Toimintakeskus sijaitsee Helsingissä Mäkelänkadulla.

Tavoitteemme

Toimintakeskuksen tarkoituksena on kohdata ja tarjota mahdollisuuksia jokaiselle tilanteen mukaan. Tavoitteena on sosiaalinen vahvistuminen, työelämätaitojen kartuttaminen ja tulevaisuuden suunnitelmien selkeytyminen.

Toimintakeskus pyrkii lisäksi vaikuttamaan päätöksentekoon ja yleiseen mielipiteeseen tärkeäksi katsomissaan yhteiskunnallisissa ja paikallisissa asioissa – toimimme elämässään vaikeuksia kohdanneiden yhteiskunnallisen aseman vahvistamiseksi. Toimintakeskus vastaa esimerkiksi omalta osaltaan nuorisotakuun toteutumisesta etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajatoiminnan järjestäjänä.

Tarjoamme

Avoimissa ryhmissämme voit tutustua uusiin ihmisiin ja kokeilla erilaisia harrastuksia tai opetella uusia taitoja, kuten suomenkieltä. Sinulla on mahdollisuus myös yksilöllisempään tukeen elämäntilanteesi selvittelyyn tai tulevaisuuden suunnitelmiin. Työpajoillamme voit tutustua eri alojen työtehtäviin ja selkeyttää tulevaisuuden suunnitelmiasi kohti koulutusta tai työelämää.

Yhteydenotot

Voit jättää yhteydenottopyynnön sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta, niin työntekijämme ottaa sinuun yhteyttä. (Huomioithan, että SDO:n koulutusasioissa ota yhteyttä info@sdo.fi) Voit seurata meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä sekä Kohtaamisia Sovinnolla -blogiamme, jossa käsittelemme asiakkaitamme koskettavia, ajankohtaisia teemoja sosiaalisesta ja kansalaistoiminnan näkökulmasta.

Alla lisätietoa Toimintakeskuksen toiminnoista: