Meille töihin

Suomen Diakoniaopisto – Elämäsi kohtaamispaikka

Suomen Diakoniaopistossa järjestämme koulutusta Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat  vapaan sivistystyön koulutus sekä oman oppisopimustoimiston tarjoamat palvelut. Toteutamme  hanke- ja kehittämisyhteistyötä yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDO:ssa opiskelee vuosittain noin 2200 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on noin 230.  

Haemme Suomen Diakoniaopistoon

KOULUTUSASSISTENTTIA

vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 18.11.-31.1.2020  talous- ja yleishallinnontehtäviin.

Koulutusassistentti työskentelee assistenttitiimissä ja hänen tehtäviinsä kuuluu taloushallinnon tehtäviä (tilaukset,tiliöinti, laskutus), saapuvan ja lähtevän postin käsittely, asiakirjojen laatiminen ja tallennus muut oppilaitoksen toimintaan liittyvät avustavat tehtävät.

Edellytämme taloushallinnon tehtäviin soveltuvaa koulutusta (merkonomi, tradenomi) ja työkokemusta sekä hyviä tiimityötaitoja. Eduksi katsotaan opiskelijahallinnon järjestelmän tuntemus (esim. Primus) ja OpusCapita taloushallinnon järjestelmän osaaminen.

Lisätietoja antaa Seija Markkanen, p. 044 7132323, seija.markkanen@sdo.fi.

Hae tehtävää 28.11.2019 mennessä tämän linkin kautta.


Haemme kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon Suomen Diakoniaopistoon Helsinkiin

NUORISO- JA YHTEISÖOHJAUKSEN OPETTAJAA

vakinaiseen tehtävään alkaen 1.1.2020.

Opettaja ohjaa oppimisprosessia sekä arvioi osaamisen kehittymistä. Hän toimii myös opiskelijoiden omaopettajana ja laatii opiskelijoiden henkilökohtaiset opiskelusuunnitelmat yhdessä opiskelijan kanssa.

Edellytämme:
• vahvaa nuoriso- ja yhteisöohjaamisen osaamista (mm. ohjaaminen, nuorisotyö, osallisuus, sosiaalinen vahvistaminen)
• vahvoja verkostoja pääkaupunkiseudun nuoriso- ja yhteisöohjaamisen toimijoihin
• soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista kelpoisuutta
• tiimityötaitoja ja kehittämisorientaatiota
• ohjaavan ja valmentavan opetuksen taitoa sekä
• aktiivista työotetta moniammatillisessa yhteistyössä

Eduksi katsomme:
• toiminnallisten menetelmien hallinnan
• valmiuden verkko-opetukseen sekä
• kokemuksen erityisen tuen opiskelijoiden kanssa työskentelystä

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osana tiimiä valtakunnallisessa oppilaitoksessa ja työyhteisön, jossa osaamistasi arvostetaan.

Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan. Siirrymme vuosityöaikaan 1.1.2020.

Työskentelypaikka on Helsingissä.
Työsuhteeseen sisältyy 6kk koeaika
Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Terhi Tamminen 25.11. ja 28.11. kello 9.00-11.00 puh. 044-709 7704 sekä terhi.tamminen@sdo.fi.

Hae tehtävää 1.12.2019 mennessä tämän linkin kautta.

 

Haemme aikuisten perusopetukseen Vamos-palveluiden peruskoulustarttiin ajalle 1.1.2020 – 30.6.2020

PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

Peruskoulustartti on Helsingin Diakonissalaitoksen ja Suomen Diakoniaopiston yhteistyönä toteuttama ryhmämuotoinen opetus sellaisille nuorille, jotka eivät ole saaneet peruskouluaan päätökseen. Opetus on aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelman mukaista ja keskittyy päättövaiheeseen. Tarkoituksena on suorittaa kesken jäänyt peruskoulu loppuun.

Peruskoulustartin opettajana sinulla tulee olla peruskoulun opettajan kelpoisuus, joka pitää sisällään ylemmän korkeakoulututkinnon sekä pedagogiset opinnot. Voit olla joko luokanopettaja, erityisopettaja, tai aineenopettaja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi sinulla tulee olla aito kiinnostus työskennellä erityisnuorisotyön viitekehyksessä, monipuolinen kokemus opettamisesta sekä halua ohjata opiskelijoita yksilöllisesti omalla opiskelupolullaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa opettajuuttasi sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen näkymän kolmannen sektorin ja opetusalan rajapinnalle. Tarjoamme kannustavan ja positiivisen työyhteisön, jossa työskennellään vahvasti tiimihengessä.

Palkkaus tehtävässä on yksityisen koulutusalan työehtosopimuksen mukainen. Noudatamme myös vuosityöaikaa.
Kiinnostuitko? Hae ihmeessä. Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Hanna-Maija Linna-Sjövall puh. 0503955993 tai sähköpostitse hanna-maija.linna-sjovall@sdo.fi

Hae tehtävää 6.12.2019 mennessä tämän linkin kautta.

 

Haemme Alppikadulle ajalle 1.1.2020 – 30.6.2020

PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

Aikuisten perusopetus on tarkoitettu aikuisille, jotka tarvitsevat perusopetusta ja joilta se puuttuu. Painopiste on 17-25 -vuotiaissa nuorissa. Alppikadun aikuisten perusopetus keskittyy maahanmuuttajiin, joilla on vähäinen koulutausta. Pedagogisessa työssä korostuu perustaitojen rakentaminen sekä suomen kielen taidon parantaminen.

Aikuisten perusopetuksen opettajana sinulla tulee olla peruskoulun opettajan kelpoisuus, joka pitää sisällään ylemmän korkeakoulututkinnon sekä pedagogiset opinnot. Voit olla joko luokanopettaja, erityisopettaja, tai aineenopettaja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi sinulla tulee olla aito kiinnostus työskennellä maahanmuuttajien kanssa ja ohjata heitä omalla koulutuspolullaan. Lisäksi olet tyyppinä reippaasti asioihin tarttuva, sosiaalinen ja kehittämisorientoitunut. Muodollisen kelpoisuuden ulkopuolelle ulottuva maahanmuuttajakokemus ja – osaaminen katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja moniammatillisen työyhteisön, jossa pystyt kehittämään omaa opettajuuttasi kannustavassa tiimihengessä.

Palkkaus tehtävässä on yksityisen koulutusalan työehtosopimuksen mukainen. Noudatamme myös vuosityöaikaa.
Kiinnostuitko? Hae ihmeessä. Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Hanna-Maija Linna-Sjövall puh. 0503955993 tai sähköpostitse hanna-maija.linna-sjovall@sdo.fi

Hae tehtävää 6.12.2019 mennessä tämän linkin kautta.

 

 

Kaikki Diakonissalaitoksen konsernin avoimet työpaikat löydät täältä.