Meille töihin

Suomen Diakoniaopisto – Elämäsi kohtaamispaikka

Suomen Diakoniaopistossa järjestämme koulutusta Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat  vapaan sivistystyön koulutus sekä oman oppisopimustoimiston tarjoamat palvelut. Toteutamme  hanke- ja kehittämisyhteistyötä yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDO:ssa opiskelee vuosittain noin 2200 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on noin 230.  

 

Haemme puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutukseen

KOKOAIKAISTA AMMATTIOHJAAJAA.

Ammattiohjaaja on puhtaus- tai pesula-alan tai ohjausalan ammattilainen, joka toimii opetushenkilöstön rinnalla opiskelijan ammatillisen osaamisen hankkimisen ohjaajana. Ammattiohjaaja vahvistaa alan käytännön työtehtävien osaamista oppilaitoksessa. Työpiste on SDO:n opiskelijapesulassa (os. Alppikatu 2, Helsinki) sekä alan opiskelijoiden puhtaanapidon opintojen ohjaustyössä SDO:lla samassa toimipisteessä.

Työntekijältä edellytetään alan perustutkintoa, ammattitutkintoa tai vähintään vankkaa ohjausosaamista ja kehittävää työotetta alalla. Työtehtävä on uusi.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta alan työtehtävissä, kokemusta työpaikkaohjaajana toimimisesta sekä kokemusta ohjaus- ja perehdytystyöstä. Kokemus erilaisten oppijoiden ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Valittava henkilö osallistuu tiimin jäsenenä pesulan toiminnan kehittämiseen.

Työ on määräaikainen 1.2.-31.12.2020. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa: koulutuspäällikkö jaana.koskenniemi@sdo.fi

 Hae tehtävää 31.1.2020 mennessä täältä.

 

 

Kaikki Diakonissalaitoksen konsernin avoimet työpaikat löydät täältä.