Hankkeiden tuotokset ja julkaisut

Opin portailta työelämään

Toimintaa, tuloksia ja tunnuslukuja hankkeesta, jonka tavoitteena oli tukea tarvelähtöisesti ulkomaalais- ja romanitaustaisten opiskelijoiden opintojen loppuvaihetta ja työllistymistä.

 

Digitaalisuus oppilaitoksissa

Digitaalisen, kannustavan, virikkeellisen ja tukevan oppimisympäristön kehittäminen (DIGI-KAVIOT) –hankkeessa kehitettiin Lahden kampuksella Digilaitteiden tietoturvaopas.

Digiamis-hankkeen vinkkejä digiohjaukseen

 

Maahanmuuttajaopiskelijan ohjaus

Työpaikkaohjaajan opas
Ohjauksen työkirja
Opiskelijan työkirja
Työssä oppivan työkirja

Hankejulkaisu

Tuotettu Maahanmuuttajat korkeakoululutukseen ja työelämään -hankkeessa keväällä 2018

 

Päihde- ja mielenterveystyö

Lahden Diakonialaitos, Lahden Diakonian instituutti, Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen maakuntaliitto toteuttivat yhteistyössä Vapaaehtoiset päihde- ja mielenterveystyön tukena –hankkeessa selvityksen, jossa kartoitetaan vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia ikääntyneiden päihde- ja mielenterveystyössä. Vapaaehtoiset päihde-jamt-työntukena 31 12 2016

 

Uraohjaus

Oma ura ja tulevaisuus -verkkokurssin sisältö (Yhteisten tutkinnonosien valinnainen osa-alue, 3 osaamispistettä). Tuotettu UraOn – Urasuunnittelulla osaaminen näkyväksi –hankkeessa.

 

Maahanmuuttajamiestyö – Kohti osallisuutta-hanke

Kohti osallisuutta (KohO)-hankkeen (STEA 2016-2019) tavoitteena oli luoda toimintamalli yli 30-vuotiaiden maahan muuttaneiden miesten hyvinvoinnin ja työelämävalmiuksien vahvistamiseksi. Hankkeen tuotoksia pääset katsomaan tarkemmin tästä.

Pääset katsomaan myös hankkeen esittelyvideon tästä 

Kohti Osallisuutta -hanke Innokylässä.