Meille töihin

 

Suomen Diakoniaopiston kampukset järjestävät koulutusta Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle, humanistiselle ja kasvatusalalle, kauneudenhoitoalalle, sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös vapaan sivistystyön koulutus sekä oman oppisopimustoimiston tarjoamat palvelut. Toteutamme myös hanke- ja kehittämisyhteistyötä yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDOssa opiskelee vuosittain noin 2200 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on noin 230.  

Suomen Diakoniaopisto – uskomme mahdollisuuksiin – uskomme ihmisiin

Haemme Suomen Diakoniaopistoon Helsinkiin

OPINTOSIHTEERIÄ

Opintosihteeriltä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta toimistotehtävistä. Keskeisiä työtehtäviä ovat monipuoliset opiskelijahallinnon työtehtävät ja asiakaspalvelu. Hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä oma-aloitteinen työote antavat hyvät edellytykset työhön. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijahallintojärjestelmistä erityisesti Primuksesta ja ammatillisen koulutuksen tuntemuksen.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osana tiimiä valtakunnallisessa oppilaitoksessa ja työyhteisön, jossa osaamistasi arvostetaan.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan TES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen asiakirja soveltuvuudesta alaikäisten kanssa työskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marja Suur-Uski arkisin klo 12.00 -15.00 (ei pe 19.10.) puh. 040 840 9184.

 

Hae tehtävää 28.10.2018 mennessä. Hakulomakkeeseen pääset tämän linkin kautta.