Meille töihin

Suomen Diakoniaopiston kampukset järjestävät koulutusta Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa, Oulussa ja Ylitorniolla. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös vapaan sivistystyön koulutus sekä oman oppisopimustoimiston tarjoamat palvelut. Toteutamme myös hanke- ja kehittämisyhteistyötä yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDO:ssa opiskelee vuosittain noin 2200 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on noin 230.  

Suomen Diakoniaopisto – Elämäsi kohtaamispaikka

Haemme Suomen Diakoniaopistoon Helsinkiin

OPETTAJAA

aikuisten perusopetuksen tiimiin lukutaitovaiheen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8 alkaen.

Olet perusopetuksen osaaja, jolla on kokemusta S2 sekä luku- ja kirjoitustaidon tai perusopetuksen alkuvaiheen opetuksesta aikuisille maahanmuuttajille. Sinulla on monipuolinen kokemus opetuksen kentältä maahanmuuttajien parissa ja olet kiinnostunut heidän oppimisvalmiuksiensa ja taitojensa kehittämisestä.  Voit myös olla kokenut luokanopettaja, joka etsii uutta ammatillista suuntaa aikuisten maahanmuuttajien parissa. Opetus on aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelman mukaista lukutaitovaiheen opetusta, jossa kohderyhmänä joko kokonaan luku- ja kirjoitustaidottomat, tai vähäisen luku- ja kirjoitustaidon n. 18-35 -vuotiaat maahanmuuttajat. Koulutaustaa kohderyhmällä on joko niukasti tai ei lainkaan.

Olet henkilönä vaihteleviin opetustilanteisiin ja oppimisympäristöihin tottunut, tarmokas, huumorintajuinen, kehittämisorientoitunut sekä hyvillä sosiaalisilla valmiuksilla varustettu tiimipelaaja. Sinulla on pätevyys opettaa perusasteella eli sinulla ylempi korkeakoulututkinto jossa perusopetuksen aineyhdistelmiä sekä opettajan pätevyys esim.  luokanopettaja tai erityisopettaja. Luku- ja kirjoitustaidon opettajan pätevyys katsotaan myös eduksi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osana osaavaa tiimiä valtakunnallisessa oppilaitoksessa ja työyhteisön, jossa on hyvä meininki ja osaamistasi arvostetaan.

Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan.
Työskentelypaikka on Helsingissä.
Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hanna-Maija Linna-Sjövall, hanna-maija.linna-sjovall@sdo.fi, tai puhelimitse  050 3955993.

Hae tehtävää oheisella hakulomakkeella 2.5.2019 mennessä. Voit liittää hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeelle. Hakulomakkeelle pääset tästä.

___

Haemme Suomen Diakoniaopistoon Helsinkiin

OPETTAJAA

aikuisten perusopetuksen tiimiin päättövaiheen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8 alkaen.

Sinulla on pätevyys opettaa perusasteella ja lukiossa, eli ylempi soveltuva korkeakoulututkinto, jossa perusopetuksen aineyhdistelmiä sekä opettajan pätevyys. Voit olla siis matematiikan opettaja, luokanopettaja tai  erityisopettaja joka on erikoistunut matematiikan opetukseen. Lisäksi sinulla on muita soveltuvia luonnontieteellisiä aineita sivuaineina sekä hyviä valmiuksia opettaa ja kehittää tieto- ja viestintätekniikkaa. Opetus on aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelmaa noudattavaa perusopetuksen päättövaiheen opetusta eri oppiaineissa. Pääpaino on matematiikassa ja luonnontieteissä sekä lisäksi ryhmänohjausta. Kohderyhmänä ovat aikuiset n. 18-35 -vuotiaat maahanmuuttajat, joilla on tarve saada perusopetusta.

Olet pedagoginen osaaja, jolla on kokemusta erityisryhmien ja maahanmuuttajien opetuksesta. Olet hyvä kohtaamisen taidoissasi sekä opetuksessasi havainnollinen ja kielitietoinen. Haluat myös sitoutua toiminnan kehittämiseen. Et odota valmiiksi pureskeltuja ratkaisuja vaan sinulta löytyy luovuutta ja nopeaakin haltuun ottamisen kykyä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osana osaavaa tiimiä valtakunnallisessa oppilaitoksessa ja työyhteisön, jossa on hyvä meininki ja osaamistasi tarvitaan ja arvostetaan.

Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan.
Työskentelypaikka on Helsingissä.
Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hanna-Maija Linna-Sjövall, hanna-maija.linna-sjovall@sdo.fi, tai puhelimitse 050 3955993

Hae tehtävää oheisella hakulomakkeella 2.5.2019 mennessä. Voit liittää hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeelle. Hakulomakkeelle pääset tästä.

___

 

Haemme laajentuvaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon Suomen Diakoniaopistoon Helsinkiin

KAHTA OPETTAJAA

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2019-31.12.2019.

Opiskelijat ovat opintojensa alussa ja valmistuvat aikanaan lasten- sekä nuoriso- ja yhteisöohjaajiksi. Opettaja ohjaa oppimisprosessia sekä arvioi osaamisen kehittymistä. Hän toimii myös opiskelijoiden Omaopettajana ja laatii opiskelijoiden henkilökohtaiset opiskelusuunnitelmat yhdessä opiskelijan kanssa.

Edellytämme:
•  Vahvaa kasvatus- ja ohjausalan osaamista
•  soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista kelpoisuutta
•  tiimityötaitoja ja kehittämisorientaatiota
•  ohjaavan ja valmentavan opetuksen taitoa sekä
•  aktiivista työotetta moniammatillisessa yhteistyössä

Eduksi katsomme:
•  Toiminnallisten menetelmien hallinnan
•  Valmiuden verkko-opetukseen sekä
•  Omat verkostot työelämään

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osana tiimiä valtakunnallisessa oppilaitoksessa ja työyhteisön, jossa osaamistasi arvostetaan.

Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan.

Työskentelypaikka on Helsingissä.
Työsuhteeseen sisältyy 6kk koeaika
Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Terhi Tamminen, terhi.tamminen@sdo.fi.

Hae tehtävää oheisella hakulomakkeella 5.5.2019 mennessä. Voit liittää hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeelle. Hakulomakkeelle pääset tästä.