Meille töihin

Suomen Diakoniaopisto – Elämäsi kohtaamispaikka

Suomen Diakoniaopistossa järjestämme koulutusta Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat  vapaan sivistystyön koulutus sekä oman oppisopimustoimiston tarjoamat palvelut. Toteutamme  hanke- ja kehittämisyhteistyötä yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDO:ssa opiskelee vuosittain noin 2200 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on noin 230.  

 

Haemme Alppikadun kampukselle Helsinkiin

PEDAGOGISTA ASIANTUNTIJAA, DIGITAALISET YMPÄRISTÖT

TYÖTEHTÄVÄT
Haemme pedagogista asiantuntijaa digitaalisten ympäristöjen ja palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastuualueita ovat oppilaitoksessa digitaalisen oppimisympäristön koulutus ja kehittäminen sekä mahdollisten digitaalisiin ympäristöihin liittyvien verkostohankkeiden suunnittelu ja koordinointi. Oppilaitos toimii kolmella paikkakunnalla. Pääasiallinen työpaikka sijaitsee joko Helsingin tai Lahden kampuksella hakijan toiveen mukaan.

Koulutat ja ohjaat opettajia ja muuta henkilökuntaa monimuotoisten oppimisympäristöjen ja opintokokonaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa sekä erilaisten sovellusten ja laitteiden käytössä. Jaat ja sovellat ajantasaista tietoa oppilaitoksen tarpeisiin ja toimit sisällöntuottajana ja innostajana. Asiantuntijalla on vahva rooli oppilaitoksen opetuksen digitalisaatioon liittyvissä linjauksissa, hyvien käytäntöjen jalkauttamisessa ja pedagogisessa keskustelussa. Tehtävä sisältää myös opiskelijoiden opetusta ja ohjausta digitaalisten ympäristöjen käyttöön.
Osaamisesi ja kehittämistyösi ympäristöjä ovat Blackboardin MoodleRooms ja Collaboration, Microssoft Office365, oppimista tukevat mobiilisovellukset ja sosiaalisen median palvelut. Opiskelijahallintojärjestelmänä käytetään Visman Primusta.

VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii vahvaa pedagogista ja tietoteknistä osaamista, kokemusta koulutus- tai opetustyöstä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Odotamme ongelmanratkaisukykyä, innostavuutta, rohkeaa ihmisten kohtaamista ja asioiden edistämistä. Arvostamme lisäksi visuaalista näkemystä ja kykyä monipuoliseen sisällöntuotantoon ja viestintään verkossa. Opettajan pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi.

MIKÄ TEKEE TYÖPAIKASTA KIINNOSTAVAN?
Tarjoamme itsenäisen vastuutehtävän osana moniammatillista työyhteisöä ja työilmapiirin, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset työskentelemään aktiivisesti ammatillisen koulutuksen kehittämisessä ja digitalisaation hyödyntämisessä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana digitiimiä sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan.

Tehtävässä on 6kk koeaika ja tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Merja Ahtikari p. 050 400 7097 ke 14.8.19 klo 15-16, ma 19.8. klo 15-16 ja ke 21.8. klo 14-16 tai merja.ahtikari@sdo.fi

Hae tehtävää tämän linkin kautta 23.8.2019 mennessä.