Meille töihin

 

Suomen Diakoniaopiston kampukset järjestävät koulutusta Helsingissä, Lahdessa, Oulussa ja Ylitorniolla. Koulutamme osaajia sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle, humanistiselle ja kasvatusalalle, kauneudenhoitoalalle, sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös vapaan sivistystyön koulutus sekä oman oppisopimustoimiston tarjoamat palvelut. Toteutamme myös hanke- ja kehittämisyhteistyötä yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDOssa opiskelee vuosittain noin 2200 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on noin 220.

Suomen Diakoniaopisto – uskomme mahdollisuuksiin – uskomme ihmisiin

 

Haemme Suomen Diakoniaopiston Toimintakeskukseen Helsinkiin

TYÖPAJATOIMINNAN KOORDINAATTORIA

Nuorten työpajatoiminnan tavoitteena on ehkäistä nuorta syrjäytymästä yhteiskunnasta, edistää nuoren elämänhallintaan liittyviä asioita, ohjata häntä koulutukseen ja auttaa häntä löytämään polkuja työelämään. Nuorten työpajatoiminta on monialaista. Se sijoittuu julkisen sektorin palvelukokonaisuudessa sosiaalialan palvelujen sekä avoimien koulutus- ja työmarkkinoiden välimaastoon. Se antaa varhaista tukea yksilöllisesti ja yhteisöllisesti. Työpaja tarjoaa nuorelle mahdollisuuden ohjattuun ja tuettuun työntekoon sekä räätälöityyn polkuun koulutukseen, sen loppuun saattamiseen yhteistyössä koulutuksen järjestäjän kanssa tai avoimille työmarkkinoille työllistymisen. Työpajatoiminta perustuu yhteisöllisyyteen. Työpajoilla noudatetaan ennaltaehkäisevän päihdetyön suunnitelmaa ja varhaisen puuttumisen mallia sekä nollatoleranssia kaikenlaista syrjintää kohtaan.

Työ sisältää

Koordinaattori toimii nuorten sosiaalisen vahvistamisen ja työpajatoiminnan opinnollistamisen kehittämisen keskiössä, koordinoi työpajatoimintaa ja asiakasprosesseja sekä tukee ja seuraa asiakkaiden henkilökohtaisten suunnitelmien ja tavoitteiden toteutumista yhteistyössä ohjaajien sekä muun monialaisen tiimin kanssa. Koordinaattori on läsnä työpajatoiminnassa asiakkaiden tukena ja osana tiimiä. Asiakkaiden kanssa suunnitellaan muun muassa jatkopolkuja ja selvitetään yhdessä asunto-, raha- ja päihdehaasteita. Koordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä työpajatoiminnan sidosryhmien kanssa ja vahvistaa verkostotyötä. Työpiste sijaitsee Sovinnon kampuksellamme Roihupellossa. Työ edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla, enimmäkseen Helsingissä.

Edellytämme

soveltuvaa koulutusta (esim. nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, yhteisöpedagogi, sosionomi), yli 3 vuoden työkokemusta nuorten työpajatoiminnan koordinoimisesta ja kehittämisestä. Edellytämme osaamista erityisryhmien ohjaamisesta ja tavoitteellisten jatkopolkujen suunnittelusta, nuorten ja aikuisten erityishaasteiden kohtaamisesta ja monialaisesta tiimi- ja verkostotyöstä.

Toivomme yhteisöllistä, voimavarakeskeistä ja kehittävää työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Katsomme myönteisen asenteen ja huumorin olevan vahvuuksia tiimityössä.

Tarjoamme

Innostavaa ja ihmisläheistä työtä monialaisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittää ja luoda uutta tuoreessa, kehittyvässä organisaatiossa.

Työsuhde määräaikainen, alkaa 1.8 tai sovitusti ja päättyy 31.3.2019, jonka jälkeen mahdollisesti jatkuu. Työtehtävä on kokoaikainen. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävistä antaa Toimintakeskuksen tiimipäällikkö Katariina Hautsalo, p.044 709 7710 tai katariina.hautsalo@sdo.fi

Hae tehtävää 29.6.2018 mennessä. Hakulomakkeeseen pääset tämän linkin kautta.