Meille töihin

Suomen Diakoniaopisto – Elämäsi kohtaamispaikka

Suomen Diakoniaopistossa järjestämme koulutusta Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat  vapaan sivistystyön koulutus sekä oman oppisopimustoimiston tarjoamat palvelut. Toteutamme  hanke- ja kehittämisyhteistyötä yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDO:ssa opiskelee vuosittain noin 2200 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on noin 230.  

Haemme Suomen Diakoniaopistoon

KIELTEN (RUOTSI JA ENGLANTI) SEKÄ VIESTINNÄN OPETTAJAA

kauneuden alan ammatilliseen peruskoulutukseen, Valma-koulutukseen sekä aikuisten perusopetukseen nuorille ja aikuisille. Ammatillinen sanasto ja kielitaidon kehittyminen tukevat opiskelijoiden muiden opintojen edistymistä ja ammatillista kasvua.

Työ sisältää suomi toisena kielenä-, englannin, ruotsin sekä taide ja luova ilmaisu -opetusta, tukea yksilöllisesti sekä ryhmämuotoisesti, yhteistyötä muiden opettajien kanssa, pedagogisten ratkaisujen suunnittelua sekä muuta verkostotyötä.

Olet kielikoulutuksen ja ohjauksen osaaja, jolla on työkokemusta eri-ikäisten ja maahanmuuttajataustaisten oppijoiden kanssa tehtävästä työstä. Olet joustava ja aikaansaava tiimipelaaja, joka haluaa tukea opiskelijan kielitaidon kehittymistä osana muiden ammatillisten taitojen vahvistumista. Sinulla on näkemystä työelämässä tarvittavista taidoista ja tunnet tutkintoja edeltävän koulutuksen kenttää. Erityisopetuksen osaaminen on sinulle etu.
Arvostamme kohtaamisen taitoja ja halua uudistua työssä. Edellytämme opetustyön kokemusta, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä pedagogista pätevyyttä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti opettajana osana SDO:ta valtakunnallisessa, yksityisessä oppilaitoksessa, työyhteisön, jossa osaamistasi arvostetaan sekä hyvät terveydenhuollon palvelut.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 10.10.2019-31.12.2019, perusteena sijaisuus.
Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan.

Työskentelypaikkasi on Helsinki.
Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Kaisa Nurkkala, etunimi.sukunimi@sdo.fi tai puhelimitse pe 27.9. klo 9-10 puh. 050-310 3430.

Hae tehtävää tämän linkin kautta 3.10.2019 mennessä.