Meille töihin

Suomen Diakoniaopiston kampukset järjestävät koulutusta Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle, humanistiselle ja kasvatusalalle, kauneudenhoitoalalle, sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös vapaan sivistystyön koulutus sekä oman oppisopimustoimiston tarjoamat palvelut. Toteutamme myös hanke- ja kehittämisyhteistyötä yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDOssa opiskelee vuosittain noin 2200 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on noin 230.  

Suomen Diakoniaopisto – uskomme mahdollisuuksiin – uskomme ihmisiin

 

Haemme Suomen Diakoniaopistoon Oulun kampukselle

VALMA-OPETTAJAA

ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen.

Haemme VALMA-opettajaa käynnistämään ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen ryhmän Oulun kampuksella. Koulutus rakennetaan kiinteässä yhteistyössä Oulun Diakonissalaitoksen VarmaStartti-toiminnan kanssa. ODL:n toiminta käynnistyy ESR-hankerahoituksella ja VALMA-koulutus käynnistetään, mikäli hanke saa rahoituksen. Rahoituspäätöstä odotetaan 12.12.2018.

Työ sisältää VALMA-ryhmän opetusta ja ohjausta, pedagogisen toiminnan suunnittelua sekä verkostotyötä yhteistyössä starttihenkilöstön kanssa. Vastuullasi on noin 20-24 opiskelijan ryhmä ja opiskelijoiden polku etenee yksiöllisesti. Koulutus rakennetaan ”non-stop”-tyyliseksi.

Olet koulutuksen ja ohjauksen osaaja, jolla on työkokemusta nuorten ohjauksesta ja tunnet alan verkostoja. Sinulla on kokemusta opiskelijoiden ja tiimien ohjauksesta ja arvioinnista erilaisissa oppimisympäristöissä. Sinulla on näkemystä tulevaisuuden työelämän taidoista ja haluat olla kanssamme rakentamassa siirtymävaiheita ja koulutuksellista  tasa-arvoa tukevia, uusia palveluja ja kykenet mallintamaan niitä. Erityisopetuksen osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme kohtaamisen taitoja ja halua uudistua. Edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta ohjaustyöstä sekä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osana SDO:ta ja ODL:n tiimiä valtakunnallisessa oppilaitoksessa, työyhteisön, jossa osaamistasi arvostetaan, ja hyvät työterveyshuollon palvelut.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.1.2019 – 31.12.2020, perusteena uuden toiminnan käynnistäminen. Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan. Työskentelypaikka on Oulun kampuksella ODL Säätiön tiloissa. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Merja Ahtikari, merja.ahtikari@sdo.fi tai puhelimitse to 29.4. klo 16-17 tai ma 3.12. klo 8-10.

Hae tehtävää 6.12.2018 mennessä. Hakulomakkeeseen pääset tämän linkin kautta.

 

Kiinnostavia

KEIKKATYÖMAHDOLLISUUKSIA

Suomen Diakoniaopistossa Helsingissä.

Oletko opetusalan opintojesi loppusuoralla tai vaikkapa perhevapailla ja tekisit mielelläsi keikkatyötä?

Haemme tilapäisiä tuntiopettajia, jotka pystyisivät tekemään lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Niitä on tarjolla sekä tutkintoa edeltävissä (esim. VALMA-koulutus, Aikuisten perusopetus) että ammatillisissa koulutuksissa.

Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan.

Tarjoamme kiinnostavan työympäristön, missä on mahdollisuus kehittää osaamistaan.

Tehtäviin valittujen on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Jos tunnistat itsesi kuvauksista ja kiinnostuit niin hae ihmeessä!

Lisätietoja tehtävistä antaa koulutuspäällikkö Hanna-Maija Linna-Sjövall, hanna-maija.linna-sjovall@sdo.fi, tai puhelimitse 050 395 5993.

Hae tehtävää 30.11.2018 mennessä. Hakulomakkeeseen pääset tämän linkin kautta.