LUMA-kehittämiskoulu

Oulu on Pohjois-Suomen valkea pääkaupunki, joka tunnetaan yhteistyökykyisistä ja osaavista ihmisistä.

Koulutamme Oulun kampuksella pääosin lähihoitajia ja lastenohjaajia. Uutena koulutuksena aloitti ammatilliseen koulutukseen valmentava VALMA-koulutus.  Tarjoamme myös täydennyskoulutusta terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisille, kuten validaatiohoitajakoulutusta, neuropsykiatrisia erikoisopintoja sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Koulutustarjonnastamme löytyvät myös monipuoliset vapaan sivistystyön kurssit.

Kampuksen elokuussa 2018 käyttöön otetut tilat ovat keskustan ytimessä, lähellä ihmisiä, palveluita ja merta. Kampuksen käyntiosoite on Albertinkatu 16B, sisäänkäynti sisäpihalta.

FYYSINEN ESTEETTÖMYYS KAMPUKSELLA

Oulun kampus toimii yhdessä Suomen Diakonia-ammattikorkeakoulun kanssa Oulun Diakonissalaitoksen omistamassa kiinteistössä osoitteessa Albertinkatu 16B, 90100 Oulu. Kolmikerroksinen kampuksemme on esteetön. Liikuntarajoitteisten kulkemista varten on 1krs:n aulasta esteetön kulku hissillä jokaiseen kerrokseen. Oppilaitoksella ei ole käytössä erillisiä pysäköintipaikkoja, mutta korttelin läheisyydestä löytyy paikoitusmahdollisuuksia myös liikuntarajoitteisille.

Kampuksemme kuuluu myös syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

 

Tervetulua oppimaan virkiään ja ossaavaan opiskelijakaupunkiin, Ouluun!

 

Oulun kampuksella järjestettävät tutkinnot/koulutukset