Lämminhenkinen Lahden kampus tarjoaa kaupungin ydinkeskustassa laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille ja aikuisille. Vuorikadulle Dilan kortteliin on helppo tulla keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta. 

Katso kampusvideo

Lahden kampuksella koulutamme lähihoitajia, lastenohjaajia ja nuoriso- ja yhteisöohjaajia. Lisäksi tarjoamme työelämässä oleville alan ammattilaisille ammatti- ja erikoisammattitutkintoja osaamisen päivittämiseksi ja lisäosaamisen hankkimiseksi. Lahden kampuksella on vahvaa osaamista saattohoidon täydennyskoulutuksessa.

Lahden kampuksen sydän on opetusteatteri Theatrum Olga. Opetusteatterissa tuetaan opiskelijoiden ammatillista kasvua ja kehittymistä draaman, ilmaisun ja luovan toiminnan keinoin. Draama- ja ilmaisuopintoja sisältyy useimpien opiskelijoiden opintoihin ja niiden tavoitteena on saada opiskelija tutustumaan omiin ilmaisullisiin valmiuksiinsa ja opinpaikkoihinsa. Ilmiöpohjaisen oppimisen tavoitteena on ymmärtää, oppia ja oivaltaa! Työskentely lähtee liikkeelle yhteisön, yksilön ja ympäristönilmiöistä. Katso lisää Theatrum Olgan Facebookista

 

Lahden kampuksella järjestettävät tutkinnot/koulutukset