Sympaattinen Sovinto Roihupellossa

Sovinnon kampus on monimuotoinen ja värikäs yhteisö Itä-Helsingissä, jonne kenen tahansa on helppo tulla omana itsenään taustasta riippumatta. Sovinnon tarina alkoi kansalaisjärjestönä 1980-luvulla rikosten sovittelusta. Perusajatuksena silloin oli tarjota nuorille miehille vaihtoehto autovarkauksien tekemiselle kouluttamalla heitä ajoneuvoasentajiksi sovittelun kautta. Jo silloin koulutukset perustuivat vahvasti tekemällä oppimiseen ja oppisopimuskoulutukseen.

Vaikka toiminta on laajentunut ja kohderyhmämme laajentunut, on Sovinnon toiminnan peruspilareina edelleen kaikista heikoimmassa asemassa olevien kohtaaminen ja tukeminen, eriarvoisuuden vähentäminen sekä tulevaisuuden ammattilaisten kouluttaminen henkilökohtaisin tavoittein ja tekemällä oppiminen.

Sovinnon kampuksella tarjoamme nuorille ja aikuisille ravintola- ja cateringalan, puhtaus- ja kiinteistöalan sekä kasvatus ja ohjausalan perustutkintokoulutusta. Lisäksi tarjoamme VALMA -koulutusta ja avointa ryhmä- ja työpajatoimintaa.

Tilaa opiskelijatöinä valmistettavia edullisia catering-tuotteita; kakut, voileipäkakut, pikkuleivät yms. Nouto Pulttitieltä. Catering -hinnasto.

Koulutusten lisäksi Sovinnon kampuksella toimii Toimintakeskus. Toimintakeskus tarjoaa monimuotoisen ja välittävän yhteisön, jossa voi kokea osallisuutta ja suunnitella tulevaisuutta. Toimintakeskuksessa tarjotaan matalla kynnyksellä yksilöllistä tukea, avoimia ryhmiä, vapaaehtoistoimintaa, etsivää nuorisotyötä, työpajatoimintaa ja työvalmennusta työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville ihmisille.

Tietoa koulutuksista

Sovinnon kampuksella järjestettävät tutkinnot/koulutukset