Koulutuksessa voi opiskella hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osan tai osia. Opinnoissa on mahdollisuus suuntautua tarjoilijan- tai kokin ammattialalle. Koulutukseen sisältyy aina työssäoppimisjaksoja, sillä näytöt suoritetaan työpaikoilla. Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston kautta.

Lisätiedot:
Kouluttaja Mari Kahila
Pulttitie 9-11, 00880 Helsinki
puh. 044 7097 712
sähköposti: mari.kahila@sdo.fi

Tilaustyöt:

Valmistamme oppilastöinä myös mm. suolaisia ja makeita leivonnaisia kodin juhlia tai muita tilaisuuksia varten. Toimitusaikamme on n. 5 päivää. Jos haluat juhlapöytääsi valmiit tuotteet helposti ja edullisesti, ota yhteyttä:

Kahvila- ja tilaustuotteiden hinnasto

Anne Korhonen
Puh. 044 7097 711
anne.korhonen@sdo.fi