Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on usein suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa. Ammatillinen työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa. TE-palveluiden Internetsivujen koulutusvahtipalvelun avulla voit tilata tiedot uusista alkavista työvoimakoulutuksistamme sähköpostiisi.

Tarkista tällä hetkellä haussa olevat työvoimakouluksemme!

Lounaskokki, kahvilatyöntekijä, tarjoilija tai kokki TE-koulutuksena

Näissä koulutuksissa voit opiskella Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osan tai osia tutkinnosta. Opinnoissa on mahdollisuus suuntautua tarjoilijan- tai kokin ammattialalle. Koulutukseen sisältyy aina työssäoppimisjaksoja, sillä näytöt suoritetaan työpaikoilla. Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston kautta.

Lisätietoa kokki/tarjoilijatutkinnosta ja sen rakenteesta ›

Hoiva-avustaja / Lähihoitaja TE-koulutuksena

Tässä koulutuksessa opiskelet joko koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tai osia tutkinnosta (hoiva-avustaja). Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneella on laaja-alaiset perusvalmiudet ammattialan eri tehtäviin ja erikoistuneempi osaaminen ja työelämän edellyttämä ammattitaito vähintään yhdellä työelämän toimintakokonaisuuteen liittyvällä osa-alueella. Lähihoitaja työskentelee eri-ikäisten ja erilaisissa elämänvaiheissa olevien ihmisten kanssa sosiaali- ja terveysalan hoito-, huolenpito-, kasvatus- ja kuntoutustehtävissä. Koulutukseen sisältyy aina työssäoppimisjaksoja, sillä näytöt suoritetaan työpaikoilla. Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston kautta.

Lisätietoa lähihoitajatutkinnosta ja sen rakenteesta ›

Varhaiskasvatuksen avustaja TE-koulutuksena

Varhaiskasvatuksen avustajan koulutuksessa suoritetaan Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta lastenohjaajan osaamisalasta osat Ammatillinen kohtaaminen,15 osp sekä Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen, 40 osp. Lisäksi koulutus sisältää oppimisvalmiuksia tukevia opintoja enintään 20 osp henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Mahdollisuus mm. suomi toisena kielenä, opiskelu- ja työelämätaitojen sekä digitaitojen opintoihin. Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus suorittaa Kasvatus- ja ohjausalan koko perustutkinto ja saada lastenohjaajan pätevyys.

Lisätietoa lastenohjaajan perustutkinnosta ja rakenteesta ›

Kiinnostuitko?

Hakupalvelumme auttaa Sinua!

 

Hae koulutuksiin

Toimitilahuoltaja (2 tutkinnon osaa, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan at), Suomen Diakoniaopisto Oy

Paikka

Helsinki

Hakuaika päättyy

07.03.2021

Kiinnostaako siivoustyö ja haluatko työllistyä nopeasti? Vai onko sinulla jo kokemusta siivousalasta, mutta haluaisit vahvistaa ammattitaitoasi ja suomen kieltä? Ovatko puhtausalan opinnot jääneet kesken ja haluat jatkaa opiskelua? Puhtausalalla pääset työskentelemään erilaisissa asiakaskohteissa. Työssä tarvitset itsenäistä työotetta, huolellisuutta ja vastuullisuutta. Tässä koulutuksessa opit...

Lähihoitajan pakolliset ammatilliset opinnot, Suomen Diakoniaopisto Oy

Paikka

Helsinki

Hakuaika päättyy

07.03.2021

Haluatko tehdä arvokasta työtä vanhusten, lasten tai vammaisten kanssa? Vai kiinnostaako sinua työ mielenterveys- ja päihdepalveluissa? Tule Suomen Diakoniaopistoon opiskelemaan lähihoitajan opinnoista kaksi pakollista ammatillista tutkinnonosaa: - Kasvun ja osallisuuden edistäminen (25 osp) - Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 osp) Koulutus sisältää lisäksi yhteisiä tutkinnonosia ja op...