Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on usein suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa. Ammatillinen työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa. TE-palveluiden Internetsivujen koulutusvahtipalvelun avulla voit tilata tiedot uusista alkavista työvoimakoulutuksistamme sähköpostiisi.

 

Tarkista tällä hetkellä haussa olevat työvoimakouluksemme!

 

Lounaskokki, kahvilatyöntekijä, tarjoilija tai kokki TE-koulutuksena

Näissä koulutuksissa voit opiskella Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osan tai osia tutkinnosta. Opinnoissa on mahdollisuus suuntautua tarjoilijan- tai kokin ammattialalle. Koulutukseen sisältyy aina työssäoppimisjaksoja, sillä näytöt suoritetaan työpaikoilla. Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston kautta.

Lisätietoa kokki/tarjoilijatutkinnosta ja sen rakenteesta

 

Lähihoitaja TE-koulutuksena

Näissä koulutuksissa voit opiskella Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tai osia tutkinnosta. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneella on laaja-alaiset perusvalmiudet ammattialan eri tehtäviin ja erikoistuneempi osaaminen ja työelämän edellyttämä ammattitaito vähintään yhdellä työelämän toimintakokonaisuuteen liittyvällä osa-alueella. Lähihoitaja työskentelee eri-ikäisten ja erilaisissa elämänvaiheissa olevien ihmisten kanssa sosiaali- ja terveysalan hoito-, huolenpito-, kasvatus- ja kuntoutustehtävissä. Koulutukseen sisältyy aina työssäoppimisjaksoja, sillä näytöt suoritetaan työpaikoilla. Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston kautta.

Lisätietoa lähihoitajatutkinnosta ja sen rakenteesta

 

 

Lisätietoja Hakupalveluistamme

Sähköpostitse ma-pe: info@sdo.fi
Puhelimitse (ei tekstiviestejä) ma-to klo 12-16:  050 578 1341
Chat ma-to klo 10-12 ja 12.30-15: www.sdo.fi

Hae koulutuksiin

Päiväkotiavustajan koulutus, Suomen Diakoniaopisto Oy

Paikka

Helsinki

Hakuaika päättyy

24.04.2019

Kiinnostaako työ lasten parissa? Haluatko opiskella monimuotoisesti lähiopetuksessa ja todellisissa työtehtävissä työpaikoilla? Päiväkotiavustaja voi työskennellä lasten parissa avustavissa tehtävissä esim. päiväkodeissa tai koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Koulutuksessa suoritetaan Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon, lastenohjaajan osaamisalasta: Ammatillinen kohtaaminen 15 osaam...

Lounaskokki, Suomen Diakoniaopisto Oy

Paikka

Helsinki

Hakuaika päättyy

08.03.2019

Haaveiletko työstä kokkina? Voisiko oma työpaikkasi olla lounasravintolassa tai vanhustenpalvelutalon keittiössä? Haluatko opiskella työvaltaisesti? Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan kiinnostusta ruokaa kohtaan, hyvää fyysistä kestävyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaamisen painopisteitä ovat raaka-aineiden tuntemuksessa, ruuanvalmistusmenetelmien osaamisessa se...