Kosmetiikan raaka-aineet ja lääkinnällinen ihon hoito kosmetologin näkökulmasta, 10 op

Laurea-ammattikorkeakoulun, Suomen Kosmetologien Yhdistyksen ja SKY-Opiston kampuksen täydennyskoulutus

 

Kohderyhmä:

Ihon hoidollisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneet kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

 

Ajankohta:

Koulutus toteutetaan 14.1.2019 – 5.11.2019 ja se sisältää lähipäiviä, etäopiskelua, verkko-opiskelua ja ryhmätöitä. Tämän lisäksi koulutukseen kuuluu ennakkotehtäviä ja aihealueita syventäviä kotitehtäviä. Lähiopetuksessa osaamista syvennetään ryhmätehtävien avulla. Lähipäivät ovat aina klo 9:00-16:00

 

SKY-Opiston kampus (Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki)

14.-15.1.2019                              Asiantuntijaluentoja, mm. ihohoidollinen yhteistyö lääkärin ja plastiikkakirurgin kanssa, hoitojen tekeminen ihotautipotilaalle, lainsäädäntö, kauneudenhoitoteknologia, nykyaikaiset hoitomenetelmät, vaativia hoitoja turvallisesti.

4.-5.2.2019                                  Työpajapäivät

1.-2.4.2019                                  Työpajapäivät

Työpajapäivien vaihtoehdot:

Vaihtoehto1. Kasvolymfa (3 pv) ja kirurginen lymfa kasvoille (1 pv)

Vaihtoehto 2. Nykyaikaiset kosmeettiset ihonhoitomenetelmät (4 pv sis. luentoja, demonstraatioita ja hoitomenetelmien harjoittelua)

 

Laurea-ammattikorkeakoulu (Tikkurilan kampus, Ratatie 22, 01300 Vantaa)

30.9.-1.10.2019                           Kosmetiikan raaka-aineiden vaikuttavuus – haasteet ja mahdollisuudet

4.-5.11.2019                                Haastavat ihonhoitotilanteet – esim. esteettisen kirurgian jälkihoito ja psoriasiksen hoito taudin eri vaiheissa.

 

Hinta:

Täydennyskoulutuksen kokonaishinta on 1200,00 € + ALV /täydennyskoulutukseen osallistuva hlö. Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kolmessa erässä (ilmoita asiasta ilmoittautumisen yhteydessä). Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsenet voivat hakea yhdistykseltä koulutukseen apurahaa 150 €. Tuki haetaan koulutuksen päätyttyä jälkikäteen vuoden 2020 alusta (SKY:n jäsenmaksu tulee olla maksettuna vuosilta 2019 ja 2020 sekä hakijan on esitettävä todistus koulutuksesta).

Mikäli osallistuminen peruutetaan aiemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, koulutusmaksua ei veloiteta. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, veloitetaan 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen koulutuksen aloituspäivää, peritään koulutusmaksu kokonaisuudessaan. Koulutusmaksun voi peruuttaa kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittautuneen henkilön tilalle voidaan ennen koulutuksen alkamista kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Tällöin henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse skyo-kurssit@sdo.fi. Mikäli osallistumisen edellytykseksi on määritelty erityisiä pohjakoulutus-, työkokemus- tai osaamisvaatimuksia, uuden osallistujan tulee täyttää vaatimusehdot.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksiin sekä täydennyskoulutuksen peruuttamiseen mm. vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Ilmoitamme muutoksista ja mahdollisista peruutuksista sähköpostitse.

 

Lisätietoa täydennyskoulutuksen järjestämisestä:

SKY-Opiston kampus: Anna-Liisa Halsas-Lehto anna-liisa.halsas-lehto@sdo.fi

 

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä:

Laurea-ammattikorkeakoulu, yliopettaja Marjo Poutanen, marjo.poutanen@laurea.fi

SKY-Opiston kampus, lehtori Taina Raivio, taina.raivio@sdo.fi