ProAroma

-Aromaterapian opetusta ilolla ja rakkaudella

 

Tietoa koulutuksesta

ProAromassa laajennetaan ihonhoidollista näkemystä oppimalla kokonaisvaltainen hierontamenetelmä, sekä perehtymällä eteeristen öljyjen vaikutusmahdollisuuksiin ja käyttöön. Koulutuksessa tutustutaan ihon ja kehon tilan tulkintaan heijastealueiden lukemisen avulla ja valmistetaan yksilöllisiä öljyseoksia. Lisäksi opitaan soveltamaan aromaterapiahoidon sekä eteeristen öljyjen käyttöä ihon- ja kehonhoidossa. Keskeisenä osana koulutusta on hoitosarjojen suunnittelu, toteutus (lähijaksojen ulkopuolella) ja analysointi. Opiskelu sisältää etätehtäviä sekä itsenäistä opiskelua lähijaksojen välillä.

 

Aromaterapian opinnot syvensivät tietouttani soveltaa erilaisia eteerisiä öljyjä ihonhoidossa sekä lisäsivät ymmärrystäni raaka-aineiden INCI-nimistä tuotteissa.” 

Sain kurssista ideoita kehittää omia hoitovalikoimia kokonaisvaltaisemmiksi työssäni.

Syventävämpiä oppeja aromaterapiasta kuin perustutkinnossa.

Opettajana Sari Ojavuo on omistautunut työlleen ja hänestä voi aistia, että hän on aidosti kiinnostunut opettamistaan asioita ja etenkin aromaattiset öljyt ovat lähellä hänen sydäntään.

– Opiskelijoiden palautteita koulutuksesta

 

Ajankohta

Koulutus alkaa tammikuussa 2021, lähiopetusjaksot (12 pv) tarkentuvat myöhemmin.

Lähiopetuspäivinä opetusta on klo 9.00-16.00, uudessa osoitteessamme Alppikatu 2, Helsinki.

 

Hinta

800 €/opiskelija.

ProAroma (Aromaterapian ja eteeristen öljyjen käyttäminen ihonhoidossa) on mahdollista suorittaa joko täydennyskoulutuksena tai osana Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkintoa, jossa se vastaa pakollista tutkinnon osaa Ihon erikoishoitopalveluissa toimiminen 60 osp. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

 

Kouluttajana Sari Ojavuo.

 

Koulutukseen on jo haku käynnissä!

 

Lisätietoja

Lehtori Sari Ojavuo
sari.ojavuo@sdo.fi

Opinto-ohjaaja Marjo Väisänen
marjo.vaisanen@sdo.fi