Aromaterapian opetusta ilolla ja rakkaudella.

Tietoa koulutuksesta

ProAromassa laajennetaan ihonhoidollista näkemystä oppimalla kokonaisvaltainen hierontamenetelmä, sekä perehtymällä eteeristen öljyjen vaikutusmahdollisuuksiin ja käyttöön. Koulutuksessa tutustutaan ihon ja kehon tilan tulkintaan heijastealueiden lukemisen avulla ja valmistetaan yksilöllisiä öljyseoksia. Lisäksi opitaan soveltamaan aromaterapiahoidon sekä eteeristen öljyjen käyttöä ihon- ja kehonhoidossa. Keskeisenä osana koulutusta on hoitosarjojen suunnittelu, toteutus (lähijaksojen ulkopuolella) ja analysointi. Opiskelu sisältää etätehtäviä sekä itsenäistä opiskelua lähijaksojen välillä.

Aromaterapian opinnot syvensivät tietouttani soveltaa erilaisia eteerisiä öljyjä ihonhoidossa sekä lisäsivät ymmärrystäni raaka-aineiden INCI-nimistä tuotteissa.” 

Sain kurssista ideoita kehittää omia hoitovalikoimia kokonaisvaltaisemmiksi työssäni.

Syventävämpiä oppeja aromaterapiasta kuin perustutkinnossa.

Opettajana Sari Ojavuo on omistautunut työlleen ja hänestä voi aistia, että hän on aidosti kiinnostunut opettamistaan asioita ja etenkin aromaattiset öljyt ovat lähellä hänen sydäntään.

– Opiskelijoiden palautteita koulutuksesta

Ajankohta

Koulutuksen ajankohta vahvistuu myöhemmin

Hinta

800 € (sis. alv 24%) / opiskelija.

ProAroma (Aromaterapian ja eteeristen öljyjen käyttäminen ihonhoidossa) on mahdollista suorittaa joko täydennyskoulutuksena tai osana Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkintoa, jossa se vastaa pakollista tutkinnon osaa Ihon erikoishoitopalveluissa toimiminen 60 osp. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Kouluttajana Sari Ojavuo.

Koulutukseen on jo haku käynnissä!

Lisätietoja

Sari Ojavuo
lehtori
sari.ojavuo@sdo.fi

Marjo Väisänen
opinto-ohjaaja
marjo.vaisanen@sdo.fi