Työskenteletkö ravintolassa, mutta tutkinto puuttuu? Oletko töissä muulla alalla, mutta ruoanlaitto ja catering-ala kiinnostaa?

Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan myönteistä palveluasennetta, hyvää fyysistä kestävyyttä ja yhteistyötaitoja. Osaamisen painopisteitä ovat ruoanvalmistuksen ja tarjoilutyön taidoissa, ruoka- ja juomatuotteen tuntemisessa sekä asiakaspalveluosaamisessa.

Suomen Diakoniaopistossa voit tässä perustutkinnossa valita kahdesta eri osaamisalasta: asiakaspalvelun osaamisalasta valmistut tarjoilijaksi, ruokapalvelun osaamisalasta valmistut kokiksi. Opiskelut suunnitellaan aina henkilökohtaisesti, ja sisältävät paljon tekemällä oppimista.

Tutkinnon suorittaminen

Voit suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon Helsingissä Sovinnon kampuksella. Jos olet jo töissä alalla ilman koulutusta, ole yhteydessä niin voimme miettiä miten voimme auttaa sinua tutkinnon saamisessa.

Tarjoamme ajoittain lyhyempiä koulutuksia osatutkintoina tiettyihin tehtäviin kuten lounaskokiksi tai kahvilatyöntekijäksi. Meillä on myös työvoimakoulutusta tähän tutkintoon.

Kiinnostuitko? Lue lisää tutkinnosta

Perustutkinnon sisältö 

Lisätietoja tästä koulutuksesta

Hakupalvelut

 

 

Opiskelijan tarina

Opiskelijan tarina

Hae opiskelemaan

Lounaskokki, työvoimakoulutus

Koulutusaika

9.9.2019 - 8.10.2020

Paikka

Helsinki

Hakuaika

21.5.2019 - 9.8.2019

Opetusmuoto

Päiväopiskelu

Lue lisää

Oppisopimus, Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, tarjoilija tai kokki

Paikka

Helsinki

Hakuaika

Jatkuva haku

Opetusmuoto

Oppisopimuskoulutus

Lue lisää