Opiskele puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle! Työssäsi osaat toimia asiakaskohteessa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa erilaisissa asiakaskohteissa. Meillä voit suuntautua joko kotityöpalveluihin tai toimitilahuoltoon.

Saat valmiudet suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja kodinomaisten tilojen lisäksi erilaisissa julkisissa tiloissa ja laitoksissa, mm. hotelli- ja majoitustiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa sekä sosiaali- ja terveydenhuoltolaitoksissa.

Voit suunnata ammatillista osaamistasi avustamis- ja asiointipalvelujen tuottamiseen, kodin ruokapalvelujen tuottamiseen, siivouspalveluihin, piha- ja ulkoalueiden hoitamiseen tai vaatteiden ja tekstiilien huoltamiseen.

 

Opiskelu Suomen Diakoniaopistossa

Suomen Diakoniaopiston kampuksilla työelämä on vahvasti mukana jo opiskeluvaiheessa. Opiskelu SDO:ssa tarjoaa käytännön kokemuksia ja osaamista, joista on hyötyä työelämässä ja jatko-opinnoissa.

Koulutus kestää yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaan tavallisimmin 2 – 3 vuotta.

Tutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tähän tutkintoon voit opiskella Alppikadun ja Sovinnon kampuksilla.

 

Vaativana erityisenä tukena järjestettävä kodinhuoltajakoulutus

Vaativan erityisen koulutustehtävän saaneena oppilaitoksena Suomen Diakoniaopisto voi järjestää kodinhuoltajakoulutusta Alppikadun kampuksella myös opiskelijoille, joilla on vaikeita oppimisvaikeuksia tai vaikea vamma tai sairaus, jonka vuoksi opiskelija tarvitsee laaja-alaista ja monipuolista tukea.

 

Hae koulutukseen

Voit hakea meille opiskelijaksi joko yhteishaussa, vaativana erityisenä tukena järjestettävän ammatillisen koulutuksen haussa tai oppilaitoksen jatkuvassa haussa. Jos sinulla on alan työpaikka, kysy mahdollisuutta suorittaa koulutus oppisopimuskoulutuksena.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Hakupalvelut

 

TUTKINNON RAKENNE

Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, 15 osp

Avustamis- ja asiointipalvelujen tuottaminen, 30 osp
Kotisiivouspalvelujen tuottaminen, 30 osp

Perussiivouspalvelut, 30 osp
Ylläpitosiivouspalvelut, 30 osp

Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, 11 osp
Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen, 6 osp
Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, 9 osp

Hae opiskelemaan

Tällä hetkellä haussa ei ole yhtään koulutusta.