Tarjoilija tai kokki

Hotelli-, ravintola- ja catering-alalla tuotetaan majoitus-, ravitsemis-, kokous- ja juhlapalveluja sekä maissa että merellä. Työtehtävät ovat ruoanvalmistus-, tarjoilu-, asiakaspalvelutehtäviä. Alalla toimiminen vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta, innostusta, hyviä käden taitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Kansainvälisellä alalla on hyvät työmahdollisuudet.

Suomen Diakoniaopistossa voit tässä perustutkinnossa valita kahdesta eri osaamisalasta: asiakaspalvelun osaamisalasta valmistut tarjoilijaksi, ruokapalvelun osaamisalasta valmistut kokiksi.

Tutkinnon suorittaminen

Voit suorittaa hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon joko näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena Helsingissä Sovinnon kampuksella. Näyttötutkintoon valmistava koulutus on erityisesti aikuisille suunniteltua monimuotokoulutusta. Näyttötutkinnon suorittajalta peritään näyttötutkintomaksu 58 € (v.2016).

Kiinnostuitko? Lue lisää tutkinnosta

Perustutkinnon sisältö 

Lisätietoja tästä koulutuksesta

Hakupalvelut

tai Terhi Tamminen

puh. 044 709 7704
mailto:terhi.tamminen@sdo.fi