Työtori 2019

17.01.2019

Aika

13-15

Paikka

Alppikatu 2A, Helsinki

Alppikadun kampuksen suuri rekrytointitapahtuma. Tervetuloa tutustumaan eri työnantajien tarjoamiin kesätyöpaikkoihin, keikkatöihin ja harjoittelupaikkoihin 17.1.2019 klo 13-15 Lina-rakennuksen Funtsiin & 2.krs! CV mukaan! 

Ota CV mukaan ja tule Työtorille tutustumaan eri työnantajien tarjoamiin kesätyöpaikkoihin, keikkatöihin ja muihin työmahdollisuuksiin opiskelijoille ja valmistuville!

Alppikadun kampuksen rekrytointitapahtumassa mukana seuraavat työnantajat:

  • Sosiaali- ja terveysala: Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy, Yrjö ja Hanna kodit, Helsingin Seniorisäätiö, Tutoris-kodit, Tukena Citytulppaani, Alina Hoivatiimi, Attendo, Seure, Edistia, Helsingin kaupunki: Sosiaali- ja terveystoimi, Home Instead, Stella Oy
  • Kasvatus- ja ohjausala: Helsingin kaupunki: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala; Yksityiset päiväkodit: Touhula, Ankkalampi, Norlandia, Pilke
  • Siivous ja ravintola-ala: ISS Palvelut, Palvelukeskus Helsinki, Lassila ja Tikanoja, Espoo Catering

Työtorilla mukana myös Duunittamo ja Oppisopimustoimisto: Kysy oppisopimusopiskelusta, työnhausta ja Tiitus-sovelluksesta, josta löydät kesä- ja keikkatyöpaikkoja.

Työtori tarjoaa loistavan tilaisuuden keskustella suoraan työnantajien kanssa.

Jos et vielä tiedä minkä osaamisalan valitset tai olet ajatellut opiskella lisäopintoina toisen osaamisalan, voit samassa yhteydessä tutustua lähihoitajien osaamisalamessuihin. 

Tervetuloa vieraaksemme!

 

Lisätietoja 

Työssäoppimisen koordinaattori Mari Sarna
puh. 050 310 3444, mari.sarna@sdo.fi

Anna Suvilaakso, Ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo

puh. 0504373112, anna.suvilaakso@sdo.fi