Duunixi, ESR

Rahoittaja

ESR, Hämeen Ely-keskus

Hankkeen kesto

01.03.2018 - 31.07.2020

Hankkeen tavoitteet

Duunixi on ESR-rahoitteinen kaksivuotinen hanke 1.3.2018 – 31.7.2020, jonka tavoitteena on kohdata, ohjata ja jatkopoluttaa mahdollisimman monta Helsingin TYP:n aikuisten palveluiden asiakasta. Hankkeen tavoitteena on luoda aktiivinen dialogi Helsingin TYP:n sekä Suomen Diakoniaopiston välille, sekä löytää uusia koulutuksen ja tuetun työelämän jatkopolkuja henkilöille, jotka ovat pitkään olleet pois työelämästä.

Hankkeen toteutus

Duunixi pitää sisällään ryhmä- ja yksilötapaamisia, opiskelutaitojen vahvistamista, sekä yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden työharjoittelua/koulutuskokeilua/työpajoja. Duunixin aikana asiakas pohtii omia vahvuuksiaan sekä tulevaisuuden haaveitaan sekä kartoittaa omia jatkopolku-mahdollisuuksiaan yhdessä Duunixin työntekijöiden kanssa.

Lisätietoja hankkeesta

Oletko yli 30-vuotias Helsingin TYP:n asiakas? Tiedätkö mitä haluat tehdä tulevaisuudessa? Tule Duunixiin pohtimaan sitä meidän kanssa!

Duunixi-hanke on aikuisille työttömille (yli 30v) Helsingin TYP:n asiakkaille tarkoitettu hanke, joka toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä yhdessä Suomen Diakoniaopiston ja Helsingin TYP:n palveluiden kanssa.

 

Suomen Diakoniaopisto
Katja Stigzelius
katja.stigzelius@sdo.fi
050 578 1280

Suomen Diakoniaopisto
Riikka Hentunen
riikka.hentunen@sdo.fi
050 310 3414