Haluaako organisaationne tarjota mahdollisuuden tulevaisuuden työntekijälle? Etsitkö työntekijöitä, keikkalaisia, oppisopimusopiskelijoita, opiskelijoita projekteihin tai oppimaan työpaikalle? Tiesitkö, että voit nyt solmia oppisopimuksen myös aikaisempaa lyhyemmäksi ajaksi esimerkiksi yhden tutkinnonosan ajaksi? SDO:n ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo auttaa työnantajia löytämään sopivia osaajia! Lue lisää opiskelijarekrytoinnista blogista ›

Tavoita opiskelija virtuaalisella työpaikkatorilla Tiituksessa!

Parhaiten tavoitat Suomen Diakoniaopiston opiskelijat rekrytointisovellus Tiituksen kautta. Tiituksen käyttö on työnantajille ilmaista. Opiskelijat selaavat työpaikkoja omalla kännykällään tai nettipalvelussa  www.tiitus.fi/sdo (Työpaikkatori).

Voit hyödyntää Tiitusta kahdella tavalla, työpaikkojen ilmoituskanavana ja rekrytointijärjestelmänä:

 • A. Voit julkaista työpaikkailmoituksen Tiituksessa ulkoisella linkillä, jolloin haku ohjautuu haluamallesi rekrytointisivustolle tai yrityksen yleiselle nettisivulle ja hakeminen tapahtuu yrityksen ohjeiden mukaan.
 • B. Jos hyödynnät Tiitusta rekrytointijärjestelmänä, pystyt ilmoitusten julkaisun lisäksi hoitamaan koko hakuprosessin: tarkastele ja lajittele hakemuksia, chattaa hakijoiden kanssa. Tässä tapauksessa opiskelija hakee työpaikkaa lähettämällä oma Tiituksessa luotu profiili (netti-cv), jota lähetysvaiheessa täydentää lyhyellä hakemuksella. Tutustu opiskelijan esimerkkiprofiiliin. Sovelluksen tekoäly yhdistää osaajat ja työpaikat.

Palvelun nettisivusto: www.tiitus.fi/sdo

Näin otat palvelun käyttöön

 1. Rekisteröidy palveluun www.tiitus.fi/sdo (yläkulmassa painike Kirjaudu, valitse Työnantaja ja Luo yritysprofiili). Jatkossa kirjaudut palveluun samalta sivulta.
 2. Valitse kumppanioppilaitokseksi Suomen Diakoniaopisto sekä muut oppilaitokset
 3. Luo yritysprofiili
 4. Julkaise työpaikkailmoituksia tai selaa avoimia osaajaprofiileja.

Vinkkejä työnantajalle Tiituksen käyttöön

 • Voit kohdentaa ilmoituksen SDO:n opiskelijoille tai tavoittaa usean eri oppilaitoksen opiskelijat yhdellä ilmoituksella. Valitse rekiströitymisvaiheessa kiinnostavat oppilaitokset ja ilmoituksen lisäämisvaiheessa voit vielä päättää kenelle näistä oppilaitoksista ilmoitus näkyy eli valitse oppilaitokset myös ilmoitukseen erikseen.
 • Ilmoitukseen kannattaa aina lisätä työpaikan sijainti näkyvyyden varmistamiseksi, ja jos toimintaa on useilla paikkakunnilla suosituksena on lisätä jokaiselle paikkakunnalle oma ilmoitus.
 • Kohdennettujen hakujen lisäksi Tiitukseen kannattaa lisätä pitkäkestoisia ilmoituksia, jos työntekijöiden tarve on jatkuvaa (esim. keikkatyö)
 • Merkitse ilmoitukseen toivomasi tutkinto ja opintojen vaihe, mahdollinen ikäraja.
 • Sovelluksen avulla voit myös etsiä esimerkiksi sopivia työntekijöitä selaamalla avoimia osaajaprofiileja.

Ohjeet palvelun käyttöönottoon & ohjeet videolla.

Rekisteriseloste ›

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Anna Suvilaakso
Ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo
anna.suvilaakso@sdo.fi
050 437 3112

Näkymä osaajaprofiilista (Tiituksen netti-cv)