Rekrypalvelu työnantajalle

Haluaako organisaationne tarjota mahdollisuuden tulevaisuuden työntekijälle? Etsitkö työntekijöitä, keikkalaisia, oppisopimusopiskelijoita, opiskelijoita projekteihin tai oppimaan työpaikalle? Tiesitkö, että voit nyt solmia oppisopimuksen myös aikaisempaa lyhyemmäksi ajaksi esimerkiksi yhden tutkinnonosan ajaksi? SDO:n ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo auttaa työnantajia löytämään sopivia osaajia!

 

Tavoita opiskelija virtuaalisella työpaikkatorilla Tiituksessa

Parhaiten tavoitat Suomen Diakoniaopiston opiskelijat rekrytointisovellus Tiituksen kautta. Opiskelijat selaavat työpaikkoja omalla kännykällään tai nettipalvelussa  www.tiitus.fi/sdoVoit hyödyntää Tiitusta kahdella tavalla: rekrytointijärjestelmänä tai työpaikkailmoitusten julkaisukanavana. 

Jos hyödynnät Tiitusta rekrytointijärjestelmänä, pystyt hoitamaan siinä kätevästi koko hakuprosessin: tarkastele ja lajittele cv:itä, chattaa hakijoiden kanssa. Tässä tapauksessa opiskelija voi hakea Tiituksessa julkaistua työpaikkaa nopeasti yhdellä napin painalluksella lähettämällä oma Tiituksessa luotu osaajaprofiili (netti-cv) työnantajalle. Sovelluksen tekoäly yhdistää osaajat ja työt, joiden match-prosentti on korkein. Tutustu opiskelijan esimerkkiprofiiliin.

Voit myös julkaista työpaikkailmoituksen ulkoisella linkillä, jolloin haku ohjautuu haluamallesi sivustolle ja hakeminen tapahtuu yrityksen ohjeiden mukaan.

Voit kohdentaa ilmoituksen SDO:n opiskelijoille tai tavoittaa usean eri oppilaitoksen opiskelijat yhdellä ilmoituksella. Valitse ilmoituksen laatimisvaiheessa oppilaitos, jonka opiskelijoille haluat ilmoituksen erityisesti kohdentaa. Sovelluksen avulla tavoitat opiskelijat nopeasti ja voit myös etsiä esimerkiksi sopivia sijaisia selaamalla avoimia osaajaprofiileja. Syksyllä 2018 sovellus on käyttöönottovaiheessa ja käyttäjien määrä kasvaa koko ajan. Tiituksen käyttö on työnantajille ilmaista.

Näin otat palvelun käyttöön:

  1. Rekisteröidy palveluun ja valitse kumppanioppilaitokseksi Suomen Diakoniaopisto.
  2. Luo yritysprofiili
  3. Julkaise työpaikkailmoituksia tai selaa avoimia osaajaprofiileja.

 

Palvelun nettisivu www.tiitus.fi/sdo

Ohjeet ja vinkit palvelun käyttöönottoon &  ohjeet videolla

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Anna Suvilaakso
Ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo
puh. 0504373112
anna.suvilaakso@sdo.fi

Näkymä osaajaprofiilista (Tiituksen oma netti-cv)