Duunittamo

Duunittamo yhdistää opiskelijan ja työelämän 

Suomen Diakoniaopiston urapalvelut Duunittamo tarjoaa opiskelijoille ohjausta ja konkreettisia työkaluja urasuunnitteluun ja työnhakuun.

 

Virtuaalinen työpaikkatori ja oma cv kätevästi opiskelijan kännykässä

Yhtenä keskeisenä työkaluna Duunittamossa on ura- ja työnhakusovellus Tiitus, joka toimii kohtauspaikkana opiskelijoille ja työnantajille. Tutustu erityisesti opiskelijoille suunnattuihin työ- , oppisopimus- ja koulutussopimuspaikkoihin mobiilisovelluksen tai nettiversion työpaikkatorilla. Osa palvelun paikoista näkyy vain SDO:n opiskelijoille. Palvelu on otettu käyttöön syksyllä 2018 ja työpaikkojen määrä kasvaa jatkuvasti! Palveluun tullaan linkittämään myös TE-palveluiden työpaikat.

Luo oma osaajaprofiili. Se toimii verkossa olevana cv:nä, ja voit hakea osaajaprofiililla suoraan Tiituksessa julkaistuja paikkoja tai liittää osaajaprofiilin linkkinä työnantajille lähetettävään sähköpostiin tai hakemuksiin.

Näin otat palvelun käyttöön:

  1. Lataa Tiitus-mobillisovellus älypuhelimeesi (suositus, mobiiliversioissa enemmän ominaisuuksia). Voit myös käyttää palvelua nettisivun kautta.
  2. Luo osaajaprofiili.
  3. Tutustu työpaikkoihin työpaikkatorilla mobiililaitteellasi tai nettisivulla. Ilmoituksesta näet, voitko hakea työpaikkaa suoraan sovelluksessa osaajaprofiilin avulla vai siirtyykö haku toiselle hakemusivulle.

 

Tiitus-mobiilisovelluksen käyttöohjeet opiskelijalle

Lisää vinkkejä ja ohjeita ja video ”Näin Tiitus toimii”

Sovelluksen nettiversio: www.tiitus.fi/sdo

 

Ota yhteyttä!

Anna Suvilaakso
Ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo
puh. 0504373112
anna.suvilaakso@sdo.fi