Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut palvelee kaikkia kampuksiamme. Ota rohkeasti yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää koulutuksista ja niihin hakemisesta.

Palveluaikamme (suljettu 18.5. klo 14 lähtien)

Sähköposti ma-pe: info@sdo.fi

Valtakunnallinen infonumero: ma-pe klo 9-15, puh. 0977502700

Chat: ma-to klo 10-12 ja 12.30-15, www.sdo.fi

Tietoa valintojen toteuttamisesta

Jatkuvan haun hakijoille, joiden äidinkieli on eri kuin suomi, järjestämme mahdollisesti kielikokeen. Kielikoe on osa valintaprosessiamme eikä siitä anneta erillistä todistusta. Kaikki valintatilaisuutemme ovat maksuttomia. Lähetämme valintatilaisuuskutsut ja valintapäätökset sähköpostilla. Koulutustarjontamme on esillä myös Opintopolussa ›

Meiltä valmistuneet opiskelijat voivat tarvittaessa tilata virallisen todistuskopion osoitteesta opintotoimisto@sdo.fi 

Oppilaitosta vaihtamassa tai toista osaamisalaa etsimässä? 

Koulutuksiimme haetaan aina avoinna olevina hakuaikoina.

Poikkeuksena:
• Jos opiskelet toisessa oppilaitoksessa ja olet vaihtamassa oppilaitosta esimerkiksi muuton tai sopivamman osaamisalan takia, voit hakea opiskelemaan SDOlle samaan tutkintoon myös hakuaikojen ulkopuolella. 
TAI
• Jos olet jo valmis lähihoitaja/kosmetologi/nuoriso-ohjaaja/lastenohjaaja/kokki/tarjoilija ja haluat suorittaa saman tutkinnon toisen osaamisalan lisäkoulutuksena.

Näissä tapauksissa ota sähköpostitse yhteyttä hakupalveluihimme: info@sdo.fi

Ilmoita sähköpostissasi seuraavat asiat: koko oikea nimesi, syntymäaika, osoite ja postinumero, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mille kampuksellemme haluat hakea: Helsinkiin, Lahteen tai Ouluun.
Erityisen tärkeää on, että liität viestiisi tutkintotodistuksesi ja/tai opintorekisteriotteesi tai linkin Oman Opintopolun suoritustietoihin. Ilman liitteitä ja kaikkia pyydettyjä tietoja emme voi käsitellä yhteydenottoasi.