Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut palvelee kaikkia kampuksiamme. Ota rohkeasti yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää koulutuksista ja niihin hakemisesta.

Palveluaikamme

Sähköposti ma-pe: info@sdo.fi

Valtakunnallinen infonumero: ma-pe klo 9-15, puh. 0977502700

Chat: ma-to klo 10-12 ja 12.30-15, www.sdo.fi

Tule tapaamaan hakupalvelun työntekijää Helsingin Alppikadun kampukselle

Tarjoamme ohjausta ja neuvontaa koulutukseen ja hakeutumiseen liittyvissä asioissa syksyn hakuaikojen aikana. Palvelemme 2.9. – 11.11.2021 torstaisin kello 13-15 välillä Helsingin Alppikadun kampuksella osoitteessa Alppikatu 2, Aino-rakennuksen 3. kerros. 

Tulethan paikalle vain terveenä. Edellytämme kasvomaskin käyttöä oppilaitoksen tiloissa. Palvelemme hakuajan aikana myös puhelimitse, sähköpostilla ja chatissä. 

Tietoa valintojen toteuttamisesta

Hakijoille, joiden äidinkieli on eri kuin suomi, järjestämme mahdollisesti kielikokeen. Kielikoe on osa valintaprosessiamme eikä siitä anneta erillistä todistusta. Kaikki valintatilaisuutemme ovat maksuttomia. Lähetämme valintatilaisuuskutsut ja valintapäätökset sähköpostilla. Koulutustarjontamme on esillä myös Opintopolussa ›

Meiltä valmistuneet opiskelijat voivat tarvittaessa tilata virallisen todistuskopion osoitteesta opintotoimisto@sdo.fi https://youtu.be/_dnNvpyXvRw