VALMA – ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

Haaveiletko ammatillisista opinnoista?

Haluatko opiskella ammatillisessa koulutuksessa, mutta et ole vielä päässyt opiskelemaan tai et vielä tiedä, mikä ala sinua kiinnostaa? Tarvitsetko tukea opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun? Haluatko kokeilla työskentelyä eri aloilla, saada tukea arjen sujumiseen tai lisää opiskelutaitojen, työelämätaitojen tai suomen kielen osaamista? Valma tarjoaa sinulle kaikkea tätä!

 

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Lisähakuaika on 31.7. – 13.9.2017 (klo 15 saakka). Hakemuksen voi tehdä osoitteessa www.opintopolku.fi.

Valma-koulutukseen ei järjestetä pääsykoetta, mutta jos äidinkielesi on muu kuin suomi, sinut kutsutaan kielikokeeseen. Jos olet käynyt peruskoulun Suomessa tai sinulla on YKI-todistus (taso 3), kielikokeeseen ei tarvitse osallistua. Toimita mahdolliset kielitaitoa osoittavat todistukset sähköisesti hakupalveluihin osoitteeseen info@sdo.fi hakuaikana. Suosituksena Valmaan on suomen kielen taitotaso A2.2.

Kielikoe järjestetään joka viikko. Saat tarkemman tiedon omasta kielikoeajastasi hakemuksen täyttämisen jälkeen. Kielikokeeseen kutsutaan tekstiviestillä ja sähköpostilla. Opiskelun voi aloittaa joustavasti opiskelijavalinnan jälkeen.

 

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksesta:

Kysy lisää hakemisesta ja opiskelusta: Hakupalvelut

Lisätietoa koulutuksesta ja sen sisällöistä