Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto näyttötutkintona

Kokiksi ja tarjoilijaksi näyttötutkinnoin
Tulevaisuuden kokki tai tarjoilija! Nyt haku auki opiskelemaan Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkintoa. Opinnot Helsingissä Alppikadun ja Sovinnon kampuksilla, sekä alan yrityksissä työssäoppimalla ja etäoppien. Osaaminen osoitetaan näyttötutkinnoin oikeissa asiakaspalvelutilanteissa. Tässä koulutuksessa opiskelijalla on mahdollista edetä omaan tahtiin henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Vaatimuksena opiskeluihin riittävä suomen kielen taito (B1.1), alalla vaadittava terveys sekä iloinen mieli!

Kenelle näyttötutkinto-opinnot sopivat?
Näyttötutkinto-opinnot on tarkoitettu aikuisille opiskelijoille, joilla on taustalla aiempia tutkintoja ja/tai työkokemusta. Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Opinnot koostuvat lähipäivistä, ohjatuista tai itsenäisistä ryhmä- ja yksilötehtävistä, opintokäynneistä ja sisältävät paljon työelämäyhteistyötä ja työssäoppimisen jaksoja. Aikuiskoulutuksessa lähtökohtana on itseohjautuvuus ja motivaatio kehittää omaa osaamista ohjatusti sekä itsenäisesti että työssäoppien ja hyödyntäen oppilaitoksen monipuolista opetusta ja ohjausta oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittaneella on monipuolista alan perusosaamista. Hän palvelee suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita ja pystyy toimimaan eri liikeideoilla toimivissa yrityksissä ja toimipaikoissa majoitus- ja ravitsemispalvelutehtävissä. Perustutkinnon tavoitteena on saada alalle palveluhenkisiä, vastuullisia, oma-aloitteisia, luotettavia ja yhteistyökykyisiä työntekijöitä.


Hakeminen ja opiskelijavalinta
Haku tapahtuu oheisesta linkistä. Hakemusten perusteella kutsumme hakijat haastatteluun ja mahdolliseen kielitestiin Sovinto-kampukselle joko 22.8. tai 23.8. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, lataathan hakemuksen liitteisiin viimeisimmän suomen kielen testin todistuksen! Perustele myös hyvin, miksi juuri sinä olet tulevaisuuden ravintolatyöntekijä!

Lisätietoja koulutuksesta

 

-

Lisätietoja:

Arto Mäkeläinen
Arto.makelainen@sdo.fi