Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, Kokki, Täydennyshaku

Tietoa koulutuksesta

Työskenteletkö ravintolassa, mutta tutkinto puuttuu? Oletko töissä muulla alalla, mutta ruoanlaitto ja catering-ala kiinnostaa? Haluatko opiskella monimuotoisesti? Ravintola- ja catering-alan työt vaativat myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja ammatin keskeisten tietojen ja taitojen hallintaa. Alalla korostuu ihmisten välinen vuorovaikutus. Jokainen toimii osana palveluketjua ja vaikuttaa osaltaan asiakastyytyväisyyteen ja työyhteisöön. Osaamisen painopisteitä ovat asiakaspalveluosaaminen sekä yhteistyö- ja tiimityötaidot. Tule opiskelemaan tarjoilijaksi tai kokiksi!

Täydennämme syksyllä 2021 aloittanutta kokkiopiskelijoiden ryhmää. Opinnot alkavat 15.11.2021.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat vaihtaa alaa tai olet töissä ilman tutkintoa tai opintosi ovat jääneet kesken.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Täydennämme syksyllä 2021 aloittanutta kokkiopiskelijoiden ryhmää. Opinnot alkavat 15.11.2021.

Kaikki hakijat kutsutaan pääsykokeeseen. Pääsykoe sisältää infon, haastattelun ja mahdollisen kielikokeen.

Pääsykoepäivä on 04.11.2021. Saat kutsun yhteen pääsykoepäivään sähköpostilla ja asiasta tiedon tekstiviestillä. Toteutamme valintahaastattelut koululla tai WhatsApp-videopuhelulla. Kielikokeeseen osallistujia tiedotamme kielikoejärjestelyistä vielä erikseen. Kielikoe järjestetään 04.11.2021.

Koulutuksen kielitaitovaatimus on A2.2.

Hakemuksen teon yhteydessä, muistathan liittää keskeisimmät opiskelu- ja työtodistuksesi sähköiseen hakemukseen. Jos et pysty liittämään liitteitä hakemukseen, toimita ne hakuajan päättymisen mennessä sähköisesti osoitteeseen info@sdo.fi.

Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, osallistut haastattelun lisäksi myös kielikokeeseen. Koulutuksen kielitaitovaatimus on A2.2. Jos sinulla on suomalainen peruskoulun päättötodistus, YKI-todistus (kaikki osa-alueet tasolla 3) tai valtionhallinnon kielitutkinto, sinun ei tarvitse osallistua kielikokeeseen. Liitä kielitaidon osoittavat todistukset sähköiseen hakemukseesi hakemuksen teon yhteydessä. Todistuksen voi toimittaa myös Suomen Diakoniaopiston hakupalveluihin sähköisesti osoitteeseen info@sdo.fi hakuajan päättymiseen mennessä.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on opiskelijalle maksutonta, mutta kustannuksia tulee esim. työvaatteista ja opiskelumateriaaleista.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut
puhelimitse: 09 7750 2700
sähköpostitse: info@sdo.fi
chat: www.sdo.fi
Tarkista palveluaikamme nettisivuiltamme: https://www.sdo.fi/yhteystiedot/hakupalvelu