Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, Valma, Helsinki Sovinnon kampus, Pajatoiminta

Tietoa koulutuksesta

PAJA-VALMA
Onko tekemällä oppiminen sinun juttusi?
PAJA-VALMA tarjoaa Valma-koulutuksen sisältöjä käytännönläheisesti pajalla ruohonleikkureiden, pyörien ja mopojen parissa.

Voit olla kiinnostunut teknisistä aloista ja/tai pienkonekorjauksesta tulevaisuuden ammattinasi, mutta tämän lisäksi Paja-Valma sopii kaikille, joille käsillä tekeminen ja tekemällä oppiminen ovat sopivia tapoja oppia. Paja-Valmassa tutustut eri ammatteihin ja työtehtäviin, vahvistat työelämä– ja opiskelutaitojasi, kehität viestintä– ja vuorovaikutustaitojasi sekä opit pienkonekorjauksen perustaitoja.

Kohderyhmä

Paja-Valma on tarkoitettu sinulle, nuori tai aikuinen, joka haluat päästä opiskelemaan ammattiin, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa alaa tai saanut opiskelupaikkaa. Valmassa voit opiskella puolesta vuodesta yhteen vuoteen. Valma-koulutuksen laajuus on 60 osaamispistettä.

Tule mukaan!

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Kutsumme sinut haastatteluun Sovinnon kampukselle Roihupeltoon osoitteeseen Pulttitie 9-11. Osallistut myös kielikokeeseen, jos äidinkielesi on muu kuin suomi.

Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, mutta olet suorittanut YKI-tutkinnon (kaikki osa-alueet tasolla 3), valtionhallinnon kielitutkinnon tai suomalaisen peruskoulun, sinun ei tarvitse osallistua kielikokeeseen. Liitä kielitaidon osoittavat todistukset mukaan sähköiseen hakemukseesi hakemuksen teon yhteydessä. Voit lähettää todistuksia myös sähköpostilla hakuajan päättymiseen mennessä osoitteeseen info@sdo.fi.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on opiskelijalle maksutonta, mutta kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut
puhelimitse: 050 578 1341
sähköpostitse: info@sdo.fi
chat: www.sdo.fi
Tarkista palveluaikamme nettisivuiltamme: https://www.sdo.fi/yhteystiedot/hakupalvelut/