Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto, erikoiskosmetologi

Tietoa koulutuksesta

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto muodostuu pakollisista tutkinnon osista (120 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (60 osp).

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnossa on kaksi kaikille osaamisaloille pakollista tutkinnon osaa Asiakkuuksien johtaminen (30 osp) ja Projektin johtaminen (30 osp). Osaamisalakohtaisten pakollisten tutkinnon osien laajuus on 60 osaamispistettä. Opiskelijan tulee lisäksi sisällyttää tutkintoon valinnaisia tutkinnon osia 60 osaamispisteen laajuisesti.

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon suorittaneella on hyvät valmiudet toimia yrittäjänä, yrityksen vastuutehtävissä, kouluttajana, myymälävastaavana, esimiehenä ja asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suorittanut voi toimia kosmetiikkateollisuudessa tai muodin ja kulttuurin parissa. Hän voi toimia lähialojen, kuten palvelu-, sosiaali-, terveys-, liikunta- ja hyvinvointialojen yrityksissä sekä organisaatioissa.

Tutkintonimike:
ihon erikoishoidon osaamisala, erikoiskosmetologi

Voit hakea myös suorittamaan yksittäisiä tutkinnon osia. Lisää silloin hakulomakkeen lisätietokenttään toiveesi haluamista tutkinnon osista.

Kohderyhmä

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittaneet/ hius- ja kauneusalan perustutkinnon suorittaneet (uudet perusteet), kosmetologit

Kustannukset opiskelijalle

Koko tutkinto 2200€ (voidaan maksaa kolmessa erässä).

Yksittäinen tutkinnon osa maksaa 300-800€ riippuen tutkinnon osasta.

Asiakkuuksien johtaminen 30 osp, 300€
Projektin johtaminen 30 osp, 300€
Ihon erikoishoitopalveluissa toimiminen 60 osp, 800€ (valitaan joko Lymfa, Ayurveda tai Aroma)
Ekologisissa ihon- ja hiustenhoitopalveluissa toimiminen 30 osp, 500€
Työpaikkaohjaajana toimiminen 30 osp, 300€

Tarvitsetko lisätietoja?

skyo-kurssit@sdo.fi

Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: oppisopimuspalvelut@sdo.fi