Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, Tarjoilija tai Kokki, Jatkuva täydentävä haku

Tietoa koulutuksesta

Työskenteletkö ravintolassa, mutta tutkinto puuttuu? Oletko töissä muulla alalla, mutta ruoanlaitto ja catering-ala kiinnostaa? Haluatko opiskella monimuotoisesti? Ravintola- ja catering-alan työt vaativat myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja ammatin keskeisten tietojen ja taitojen hallintaa. Alalla korostuu ihmisten välinen vuorovaikutus. Jokainen toimii osana palveluketjua ja vaikuttaa osaltaan asiakastyytyväisyyteen ja työyhteisöön. Osaamisen painopisteitä ovat asiakaspalveluosaaminen sekä yhteistyö- ja tiimityötaidot. Tule opiskelemaan tarjoilijaksi tai kokiksi!
Täydennämme maaliskuussa 2019 alkanutta ryhmää. Opiskelu alkaa toukokuussa 2019.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat vaihtaa alaa tai olet töissä ilman tutkintoa tai opintosi ovat jääneet kesken.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Kaikki hakijat kutsutaan pääsykokeeseen. Saat kutsun yhteen pääsykoepäivään, joka sisältää infon, haastattelun ja tarvittaessa myös kielikokeen. Pääsykoe järjestetään 29.4.2019.

Koulutuksen kielitaitovaatimus on A2.2. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, osallistut myös kielikokeeseen pääsykoepäivänä. Jos sinulla on suomalainen peruskoulun päättötodistus, YKI-todistus (taso kaikilla osa-alueilla vähintään 3) tai valtionhallinnon kielitutkinto, sinun ei tarvitse osallistua kielikokeeseen.

Liitä opiskelu- ja työtodistukset hakemukseesi. Liitä hakemukseesi myös kielitaidon osoittavat todistukset. Voit myös lähettää todistukset sähköisesti Suomen Diakoniaopiston hakupalveluihin osoitteeseen info@sdo.fi hakuajan päättymiseen mennessä.

Tämä koulutus on suunniteltu toteutettavaksi 25 uudella opiskelijalla.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on opiskelijalle maksutonta, mutta kustannuksia tulee esim. työvaatteista ja opiskelumateriaaleista.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut
puhelimitse: 050 578 1341
sähköpostitse: info@sdo.fi
chat: www.sdo.fi
Tarkista palveluaikamme nettisivuiltamme: https://www.sdo.fi/yhteystiedot/hakupalvelu/