Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto, Kodinhuoltaja

Tietoa koulutuksesta

Kodinhuoltaja tekee työtä asiakkaiden kodeissa, palvelukodeissa ja kodinomaisissa laitoksissa ateriapalvelu-, siivous- ja tekstiilienhuoltotehtävissä. Työhön voi kuulua myös asiakkaan avustamista päivittäisissä toiminnoissa sekä asiointipalveluja. Kodinhuoltajakoulutus alkaa 21.12.2017 lyhyellä orientaatiolla. Varsinaisesti opiskelu käynnistyy 8.1.2018. Opiskelu etenee henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Opiskelun kesto voi olla 1,5 -2 vuotta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu aikuisille, joilla on aikaisempaa koulutusta ja/tai työkokemusta. Koulutukseen voidaan valita, vaikka ei olisi alaan liittyvää aiempaa kokemusta.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Hakijoille, joiden äidinkieli ei ole suomi järjestetään suomen kielen koe 13.12.2017. Jos sinulla on YKI-todistus (taso 3) tai suomalainen peruskoulun päättötodistus, kielikokeeseen ei tarvitse osallistua. Toimita YKI-todistus tai peruskoulun päättötodistus hakuaikana sähköisesti Suomen Diakoniaopiston hakupalveluille osoitteeseen info@sdo.fi. Koulutuksen kielitaitovaatimus on noin A2.2.

Valintahaastattelut järjestetään perjantaina 15.12.2017. Kielikokeeseen ja haastatteluun kutsutaan sähköpostilla.

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelu on ilmaista.
Näyttötutkintomaksu 58 euroa.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut
puhelimitse ma-to klo 12-16: 050 578 1341

sähköpostitse ma-pe: info@sdo.fi

chat ma-to klo 10-15: www.sdo.fi

opinto-ohjaaja Anna Tuomela
sähköposti: anna.tuomela@sdo.fi