Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Tietoa koulutuksesta

Työskenteletkö ravintolassa, mutta tutkinto puuttuu? Oletko töissä muulla alalla, mutta ruoanlaitto ja catering-ala kiinnostaa? Haluatko opiskella monimuotoisesti? Hotelli-, ravintola- ja catering-alan työt vaativat myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja ammatin keskeisten tietojen ja taitojen hallintaa. Alalla korostuu ihmisten välinen vuorovaikutus. Jokainen toimii osana palveluketjua ja vaikuttaa osaltaan asiakastyytyväisyyteen ja työyhteisöön. Osaamisen painopisteitä ovat asiakaspalveluosaaminen ja yhteistyö- ja tiimityötaidot. Tule opiskelelemaan tarjoilijaksi tai kokiksi!

Kohderyhmä

Koulutus on monimuotokoulutusta, johon sisältyy lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista. Tutkinnon suorittaminen kestää n. 2 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Kaikki hakijat kutsutaan 5.12. järjestettävään valintahaastatteluun. Haastattelu on maksuton. Hakijoille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi ja siitä ei ole tuoretta tasotodistusta, järjestämme kielikokeen 7.12.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on maksutonta. Kustannuksia tulee vain työvaatteista ja opiskelumateriaaleista. 1.8.2018 tutkinnon perusteiden muutos voi vaikuttaa tutkinnon sisältöön. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut puhelimitse ma-to klo 12-16: 050 578 1341 sähköpostitse ma-pe: info@sdo.fi chat ma-to klo 10-15: www.sdo.fi tiimipäällikkö Terhi Tamminen sähköposti: terhi.tamminen@sdo.fi