Erillishaut, täydennyshaut ja jatkuvat haut koulutuksiimme

Ammatilliset perustutkinnot

Seuraavat erillishakutiedot –ja ajat sekä sähköisen hakulomakkeen löydät nettisivultamme otsikosta ”Hae opiskelemaan”. Tässä linkki suoraan em. sivulle: https://www.sdo.fi/hae-opiskelemaan/

 

Valma, ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus

Valtakunnallinen yhteinen hakuaika Helsingin Alppikadun valmaan on 21.5. – 23.7.2019. Tässä haussa hakeminen osoiteessa:http://www.opintopolku.fi

Helsingin Sovinnon kampuksen uuteen paja-valmaan koulutuksiin on jatkuva haku. Täydennämme ryhmiä aina, kun ryhmissä vapautuu paikkoja. Uusi valma-koulutus Sovinnon kampuksella Helsingissä, tarjoaa Valma-koulutuksen sisältöjä käytännönläheisesti pienkonekorjauksen pajalla.

 

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetukseen on jatkuva haku ja täydennämme ryhmiä aina, kun ryhmissä vapautuu paikkoja. Seuraavan kerran voi aloittaa syksyllä 2019.

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea, jos olet löytänyt itsellesi oppisopimustyöpaikan. Lisätietoja https://www.sdo.fi/yhteystiedot/oppisopimuspalvelut/

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ota yhteyttä työelämäpalveluihimme: https://www.sdo.fi/palvelut-tyoelamalle/

Hakeminen

Täytä sähköinen hakulomake Hae opiskelemaan -sivulla ja kutsumme sinut valintatilaisuuteen sähköpostilla.

Seuraa Hae opiskelemaan -osiotamme, näet heti mitkä koulutukset edellisten lisäksi tulevat seuraavaksi hakuun ja niiden hakuajat. Mikäli em. kohdassa ei ole mainintaa seuraavasa hausta, ei ko. hakuaikaa ole vielä päätetty.

Lisää uutisia

Uutinen 16.01.2019

Oulun Diakonissalaitoksen säätiö (ODL) ja Suomen Diakoniaopisto (SDO) käynnistävät yhteistyön haastavassa elämäntilanteessa olevien 18–30 -vuotiaiden nuorten koulutukseen pääsyn helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi.

Lue lisää

Uutinen 03.09.2018

Ylitornion kampusta ja sen koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena Suomen Diakoniaopisto lopettaa koulutustoimintansa Ylitornion kampuksella 31.5.2019 mennessä.

Lue lisää

Uutinen 13.08.2018

Diakonia-ammattikorkeakoulu Diak ja Suomen Diakoniaopisto SDO muuttavat uusiin yhteisiin tiloihin
Oulun keskustaan Albertinkadulle. Kampuksen avajaisia vietetään maanantaina 10. syyskuuta 2018.

Lue lisää

Uutinen 08.08.2018

Ylitornion kampusta koskevat yhteistoimintaneuvottelut alkavat. Perusteena ovat tuotannolliset ja taloudelliset syyt sekä toiminnan uudelleenjärjestelyt.

Lue lisää

Uutinen 27.06.2018

Suomen Diakoniaopisto uudisti kevään aikana tiimirakennettaan ja johtamisjärjestelmäänsä. Lähtökohtina uudistuksessa olivat ennen kaikkea opiskelijoiden tarvitsemat opetus- ja ohjauspalvelut, niitä palvelevat pedagogiset tiimit sekä lähiesimiestyön resurssien tasapuolinen ja kattava kohdentaminen.

Lue lisää

Uutinen 05.01.2018

Yhteistyö lisää opiskelijoiden mahdollisuuksia yksilöllisten opintopolkujen rakentamiseen.

Lue lisää

Uutinen 16.11.2017

Suomen Diakoniaopiston opiskelija Mohamed Nourdeen Toure Abdul Karim Suffyan on saanut Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n hallituksen myöntämän maahanmuuttajastipendin.

Lue lisää

Uutinen 12.10.2017

Uusi laki ammatillisesta koulutuksesta tulee voimaan ensi vuoden alusta.

Lue lisää

Uutinen 30.08.2017

Kauneudenhoitoala ja hoiva-ala hakevat synergioita: SKY-Opisto ja Suomen Diakoniaopisto SDO yhdistyvät.
SKY-Opisto ja Suomen Diakoniaopisto ovat sopineet koulutuksenjärjestämistoiminnan yhdistämisestä 1.1.2018 lukien.

Lue lisää